• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar buda benim gelinliğim

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.292
En iyi cevaplar
1
16.419
448
40
Bursa
10 haziran 2011 günü düğünüm var..Gelinliğimi aldık düğüne 1 ay kala aysira'da boy ölçüsünü yaptırcaz 2 tane duvak aldık biri 5 metre (hayalimdi upuzun duvakla çıkmak)diğeri orta boy duvak..gelin çiçeği,taç ve özel yapım kesemm..
gelinlik modelim aşağıdadır $aysiragl106y.jpg

10 haziran 2011 günü düğünüm var..Gelinliğimi aldık düğüne 1 ay kala aysira'da boy ölçüsünü yaptırcaz 2 tane duvak aldık biri 5 metre (hayalimdi upuzun duvakla çıkmak)diğeri orta boy duvak..gelin çiçeği,taç ve özel yapım kesemm..
gelinlik modelim aşağıdadırEki Görüntüle 143003

cok güzel güle güle giyin ne kadar verdin peki aysiranın modellerini bende beğeniyorum özel dikimmi olcak yoksa hazır üstünemi uyarlancak bende 11 hazıranda evlencem arastırma yapıyorum bu ara

cok güzel güle güle giyin ne kadar verdin peki aysiranın modellerini bende beğeniyorum özel dikimmi olcak yoksa hazır üstünemi uyarlancak bende 11 hazıranda evlencem arastırma yapıyorum bu ara

çok tşk ederim canım 3200 dü %30 indirim vardı ve biraz da arkadaşım kendi alıyor gibi yaptı o yüzden de indirim oldu..2400 e aldım ..hayır özel dikim olmuyor 36 bedenim ben..hazır alınıyor

Son düzenleme:
guzel bır modelmıs aysıra ozel dıkım yapmıyor 950tlden baslayan fıyatları var ama model ıle oynama ımkanı yok benım randevum gecen hafta ıdı %25 ındırım donemındeler

çok tşk ederim cnm evet aynen öyle..

Çok güzel bir gelinlik.
Eminim size de çoookkk yakışacak...
Allah tamamına erdirsin;çok mutlu ve huzurlu olun ve tabii sağlıklı.....
çok tşk ederim canım Allah'ım hepimize,mutlu,huzurlu ve sağlıklı evlilikler nasip etsin inşallah..

Back