• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar buda benim 13 yıllık yuvam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah güle güle opturmayı nasip etsin , sıcacıkk çok tatlı bir eviniz var ..birde oğlunuz var galiba... Allah sağlık sıhhat versin..

halımı zaten değiştiricem perdelerimi çok beyeniyorum

kızlar niye artık kimse benim evime bakmıyo darıldım amaaa

çok sağ olun kızlar koltuklarımı alalı 1 sene oldu ee malum ilk aldıklarım 13 yılın ardından eskimişti

nice nice 13 yıllar doldurun inş. sağlıkla huzurla
evin güzelmiş sadece duvarlar fazla dolu ( yanıp sönen ışıklar cicek cerceve vs) geldi bana
a.s.

canım evinde güle güle otur ağzının tadı bozulmasın oğluşunun odası çok tatlı bebeklik fotosuna bayıldım ben :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

çok sağ olun kızlar oğluşumun bebekliği çok güzeldi durucum diğer resimlerinide görsen bayılırsın seninde bebiş öyle güzel olucak allahın izniyle
evimi süslü bulan arkadaşlar ben gerçekten süsü çok seviyorum ama öyle aşırı bi süz yok evimde o ışıklarda yılbaşı olduğu için yakmıştım şimdi yok duvarlarda genelde oğlumun resimleri var

evine bayıldım canım... güle güle can sağlığıyla huzurla oturun inşallah... :nazar:

Allah huzurunu bozmasın canım güle güle otur evinde inşallah istediğin düzenlemeleri de zamanla yaparsın herşey bir anda olmuyor maalesef.Sende benim gibi heryerde fotolar var bende bayılırım fotoğrafları sergilemeyi allah eşinle oğluşunla huzurunu bozmasın :nazar:

Eşyalarınız güzel yanlız ben salon takımıyla halı arasında hiçbir alaka kuramadım..Kusura bakmayın

ebru arkadaşıma katılıyorum..eşyalar ayrı ayrı güzel ve şık ancak uyum yok..birde duvarları köşeleri çok fazla çiçek ve aksesuarla süslemişiniz..

yinede iyi günlerde kullanın..

yorumlarınız için teşekkür ederim

sevda nehri sağol canım ben resimleri çok severim buz dolabımda bile resim var

kızlar halılarımın uymadığını biliyorum yazılarımı tam okumadınız heralde koltuklarım bile ben hastanedeyken geldi hiç bişeyi düzenleyemedim ama alıcam uyumlularını köşedeki çiçekleride kaldırıcam zaten acelem yok benim herşey sırayla vakti geldiğinde en güzel halıları alıcam ama işte malum herşeyin vakti var genede yorumlarınız için teşekkür ederim

baslik biraz eski ama canlandirdigim icin kusura bakmayin mirmirmirmir
koltuklariniz son model cok harika,sadece o haliyi uyumlu goremedim..cocuk odasindaki halida bir erkek cocugu icin cok agir tonlar..salonunuzdaki cocuk resimlerini cocugun odasina alip,cocuk odasindaki yelpazeyide oturma odasi veya salona alabilirsiniz. kuran yazili olmasi cok guzel ama,cocuk odasina agir kacmis..
birde duvarlarinizda,tv etrafindaki isikli kablolar,kapi ustundeki suslemeler evde parti havasi vermis:kedi: onlar olmasa esyalariniz daha cok goze carpar..
birde diyecem yine:( cocuk odasi takiminiz tam bir erkek cocugu odasi..cok guzel bir secim yapmissiniz tebrikler.tek bir fazlasi var eski vitrin parcasi o guzelim takimda cok zit duruyor..sadece tv icin diyorsaniz basit bir sehpanin uzerine koyarak o boslugu doldurabilirsiniz..
(benim fikrim,cocuk odasina tv koymamak:)2 cocugum var biri 13 yasina basti tv istedi asla dedim:) cocugun kendi basina tv izlemesini sakincali buluyorum..gece her an kotu bir programla karsilasabilir..erotik veya korku filmi farketmez,cocugun izleyecegi seyi her zaman ebeveynin secmesi yonundeyim:uhm:

Back
X