baslik biraz eski ama canlandirdigim icin kusura bakmayin mirmirmirmir
koltuklariniz son model cok harika,sadece o haliyi uyumlu goremedim..cocuk odasindaki halida bir erkek cocugu icin cok agir tonlar..salonunuzdaki cocuk resimlerini cocugun odasina alip,cocuk odasindaki yelpazeyide oturma odasi veya salona alabilirsiniz. kuran yazili olmasi cok guzel ama,cocuk odasina agir kacmis..
birde duvarlarinizda,tv etrafindaki isikli kablolar,kapi ustundeki suslemeler evde parti havasi vermis:kedi: onlar olmasa esyalariniz daha cok goze carpar..
birde diyecem yine

cocuk odasi takiminiz tam bir erkek cocugu odasi..cok guzel bir secim yapmissiniz tebrikler.tek bir fazlasi var eski vitrin parcasi o guzelim takimda cok zit duruyor..sadece tv icin diyorsaniz basit bir sehpanin uzerine koyarak o boslugu doldurabilirsiniz..
(benim fikrim,cocuk odasina tv koymamak:)2 cocugum var biri 13 yasina basti tv istedi asla dedim:) cocugun kendi basina tv izlemesini sakincali buluyorum..gece her an kotu bir programla karsilasabilir..erotik veya korku filmi farketmez,cocugun izleyecegi seyi her zaman ebeveynin secmesi yonundeyim:uhm: