Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NişanKızlar bu tepsinin beyazı nasıl olur acil yardım
2 temmuz gibi söz olacak. bundan söz tepsisi olur mu beyaz rengi düşünüyorum. Aslında bu pembeye bayıldım ama elbisem mercan rengi.Aslında elbiseyle bi alaksı yok ama bilemedim :44:
kırmızı kadife yüzük kutuları bu rengin üzerinde nasıl durur ki acaba. kutudan çıkarıp tepsiye mi yaymalıyız yüzükleri saatleri falan nasıl yapacaz yaa ben hiçbirşey bilmiyorum ve çok az zamanım var
tepsi beyaz olur, çiçekleri de mercanyaparsınız ortaya da yüzük kutularını silikonla yapıştırıp kutuları açık bırakırsınız mükemmel olur . mutluluklar...:123:
beyaz olursa kutuyla olur ama biyandanda kutusuz daha sade durur gibime geliyor:44:
ama bencede beyaz al,dediğin gibi sonrada kullanırsın.
Canım yanlış anlamazsan fiyatını öğrenebilirmiyim
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. beyaz üzerine mercan rengi çiçekki yaptıracağım. yüzükleri de belki kutusuz kıyarım üzerine deneyip bakacağım. fiyatı 45 tl + 7-8 lira kargo ücreti olur sanırım