Kızlar Bu Siteye Bayılacaksınız.....

Aaa ben bu siteye üye olmuştum kızlar, çok eğlenmiştim Kendime sarı dalgalı saçla uygun süper bi makyaj yapıp o resmi facete profil resmi bile yapmıştım hahaaa

ahaha süper bi site .. Allah razı olsun ya evde çok canım sıkılıodu süper eğleniorum :):):)

kızlar ben de üye oldum ama ben de saçları yapamıyorum yapabilenler anlatırsa sebinirim bu arada nasıl üye olucaz diye sormuşlar sign in 'i tıklıyoruz daha sonra email adresi yazıp kendimize takma isim bulup bi şifre uyduruyoruz ve sözleşmeyi onaylıyorum kutusunu tıklayıp en alttaki onay düğmesine basıyoruz...

bende sacimi sariya boyatsam nasil olur diye dusunmustum bi ara burdan bakayim dedim
ama saclarim siyah burdaki sarilarda benim istedigim sari degil...
cok acik beyaza yakin oldugu icin siyahin uzerine koyuncada bi garip oldu

ya ben üye olmaya çalıştım ama bilgisayarıma virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım..bilginize

resmimii yükledimmm amaa daha sonrasınıı yapamıyorum hiç bi yere tıklıyamıyorumm yardımmmmmmmmmm lütfennnnn

site kendini yeniledi artık daha kullanımı kolay ve başarılııı

Ay süper bayıldım vallahi kaç saattir neler neler yaptım

bende epeyce şeyler yaptım uğraştım baya eğlenceli bir siteymiş :) bu da yaptıklarımdan bi örnek :) Öncesi ve sonrası şeklindee

üye olmanıza gerek yok kızlar, üye olunmadan da yapılıyor.bende yapmıştım 1 yıl önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…