• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar,bu sarıdan istyrm.nolur yardımmm

joanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
159
0
66
Diğer
$30492_407203262355_571882355_3918950_2676060_n.jpg

kızlar yukarıdaki gibi altın sarısı saç istyrm...yani paris hilton vb tarzdaki platin sarılardan hoşlanmyrm.bu renk, açıcıyla mı yapılmş yoksa boya vs var mıdır? nolur yardımcı olun. kuaförler hep platin sarı yapıp aradan sıyrılıveriyorlar.bu renge nsl ulaşılır.kuaförde yaptırmk istyrm ama ya yapamazlarsa?

bu sanki benim saç rengime benziyor. saçlarım açık kumraldı. evde kendim loreal 10 açık sarı alıp boyadım canım. resmimide ekliyim fikir olsun sana
$DSC02175k.jpg

Eki Görüntüle 171835

kızlar yukarıdaki gibi altın sarısı saç istyrm...yani paris hilton vb tarzdaki platin sarılardan hoşlanmyrm.bu renk, açıcıyla mı yapılmş yoksa boya vs var mıdır? nolur yardımcı olun. kuaförler hep platin sarı yapıp aradan sıyrılıveriyorlar.bu renge nsl ulaşılır.kuaförde yaptırmk istyrm ama ya yapamazlarsa?
bence bu resimle beraber küaföre git yoksa tutturamıyolar anlatınca ben yaptırdım küllü sarı yaptılar anne sarısı gibi :(

cnm kuaföre gttm.bana dedi ki:önce saçını soldurmamz lazım dedi,üstünede röfle atmamız lzm ddi.ama ben güvenemyrm kızlar

bence bu resimle beraber küaföre git yoksa tutturamıyolar anlatınca ben yaptırdım küllü sarı yaptılar anne sarısı gibi :(

saçın tam ne renk bilmiyorum ama bence kuaförün dediği hiç sağlıklı değil ben yatırdım çünkü biliorum yanma olabiliyo tabii işini iyi yapan küaförse o başka ...

Eki Görüntüle 171835

istediğiniz saça benziyor bu arkadaşın rengi bir bakın isterseniz bu arada bende sizin saçınıza bayıldım boyaysa ne kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim iyi akşamlar:80:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...amel-cagla-sikel-rengi-isteyenler-buraya.html

bu sanki benim saç rengime benziyor. saçlarım açık kumraldı. evde kendim loreal 10 açık sarı alıp boyadım canım. resmimide ekliyim fikir olsun sana
Eki Görüntüle 171889

ayy inanmıyorum canım ya işte istediğim saç rengi bu :16: bende aylardır uğraşıyorum bu renge ulaşmak için saçımı mavi siyahtan açtırdım üstüne küllü kumral boyadım bakırlıklar gitsin die şimdi bu renk yyapabilmek için ne yapmalıyım tatlım bi fikrin var mı ?:26:

benim saç rengimde arkadaşınkine benziyor benim kullandığım koleston 11.1 açık küllü sarı denemeni tavsiye ederim ilk boyamada olmasa bile zamanla oturur saç rengin benimde öyle oldu

ayy inanmıyorum canım ya işte istediğim saç rengi bu :16: bende aylardır uğraşıyorum bu renge ulaşmak için saçımı mavi siyahtan açtırdım üstüne küllü kumral boyadım bakırlıklar gitsin die şimdi bu renk yyapabilmek için ne yapmalıyım tatlım bi fikrin var mı ?:26:

benim doğal rengim kumraldı canım resimde ekliyim gör. onun üstüne loreal 10 açık sarı boyadım. senin şuan küllü kumralsa tutar diye düşünüyorum. 1. boyamada olmasa bile 2. de olur herhalde.:61:
doğal saçlarım şöyleydi
$Fotoğraf0477.jpg

benim doğal rengim kumraldı canım resimde ekliyim gör. onun üstüne loreal 10 açık sarı boyadım. senin şuan küllü kumralsa tutar diye düşünüyorum. 1. boyamada olmasa bile 2. de olur herhalde.:61:
doğal saçlarım şöyleydi
Eki Görüntüle 172758
şimdiki saç renginiz bumu yoksa boyamadan önceki halimi acaba ..teşekkürler:69:

bence kesinlikle çok ii bi kuaför bulup ona yaptır. saçların çok güzel ziyan olmasın. bana röfle varmış gibi geldi o saçta ya da balyaj bilemedim

Back