Kızlar saclarımı boyatmada o kadar kararsız kaldımki. aslında sac rengimi sewiyorum herkes cok beqenir ne renk diye sorar dururlar ama bn cok sıkıldım deqisiklik arıyorum. Kolestonun hangi boyasıyla bu renqi elde edebilirim diqer markaları bilmediqim icin kullanmak istemiyorum.
bana bakırla sarı karısımı qibi qeldi.1tüp sarıyla yarım tüp bakırı karıstrsam elde edermiyim? Eki Görüntüle 227285
kızlar banada bakır kızılla sarıyı karıstırmıslar qbi qeldi ama ne kadar oranda.) saclarım su an acık kumral o yüsden üstüne ne renk boyasam tutar ama fındık kabuqu bu renqi wermiyor bunda bakırlık war.
canım ben baktımda şimdi kolestonun sitesinden kahveler bölümünde 2tane renk benziyor ona sende bir bak istersen alır yaparsın tutarda.seç rengin uygunmuş.olmadı git kuaföre o sana karışı söyler sende alır evde boyarsın.ben hep öyle yapıyorum çok sıkıntı çekersem işimi şansa bırakmıyorum yani
canım ben baktımda şimdi kolestonun sitesinden kahveler bölümünde 2tane renk benziyor ona sende bir bak istersen alır yaparsın tutarda.seç rengin uygunmuş.olmadı git kuaföre o sana karışı söyler sende alır evde boyarsın.ben hep öyle yapıyorum çok sıkıntı çekersem işimi şansa bırakmıyorum yani