Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu sac rengi nedir (resimli)

dmtclk26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
546
1
46
Eskişehir
Kızlar saclarımı boyatmada o kadar kararsız kaldımki. aslında sac rengimi sewiyorum herkes cok beqenir ne renk diye sorar dururlar ama bn cok sıkıldım deqisiklik arıyorum. Kolestonun hangi boyasıyla bu renqi elde edebilirim diqer markaları bilmediqim icin kullanmak istemiyorum.

bana bakırla sarı karısımı qibi qeldi.1tüp sarıyla yarım tüp bakırı karıstrsam elde edermiyim?
Eki Görüntüle 227285

bakır kızılı bu renk ama saçınızın şu an olduğu renkte önemli çok koyu bi renkse saçınız tutmya bilir boya

Saçınız şu an açık tonlardaysa palette açık kumral yada garnier fındık kabuğu bu tonları veriyorr

kızlar banada bakır kızılla sarıyı karıstırmıslar qbi qeldi ama ne kadar oranda.) saclarım su an acık kumral o yüsden üstüne ne renk boyasam tutar ama fındık kabuqu bu renqi wermiyor bunda bakırlık war.

Gölgeli Fındık Kabuğudur.
Ne kızıl ne de bakır var içinde.
Kırmızıyı sarı ile karıştırırsın sonuçunda hiç memnun kalmasın.

Uzun zamndır aradığım renk ben bulamadım. Kuaförde yapamadı eğer bulursam lütfen paylaşır mısın

canım ben baktımda şimdi kolestonun sitesinden kahveler bölümünde 2tane renk benziyor ona sende bir bak istersen alır yaparsın tutarda.seç rengin uygunmuş.olmadı git kuaföre o sana karışı söyler sende alır evde boyarsın.ben hep öyle yapıyorum çok sıkıntı çekersem işimi şansa bırakmıyorum yani

Gölgeli Fındık Kabuğudur.
Ne kızıl ne de bakır var içinde.
Kırmızıyı sarı ile karıştırırsın sonuçunda hiç memnun kalmasın.

ya arkadasımdafındık kabuquna boyuyor ama aynı bu renk oluyor onunki

Uzun zamndır aradığım renk ben bulamadım. Kuaförde yapamadı eğer bulursam lütfen paylaşır mısın

tamam tatlım eqer bulabilirsem ne renk olduqunu söylerim.) zaten hmn boyatmayı düsünüyorm.)

olmadı tatlım dediqin qbi kuaföre sorcam cünkü cok hosuma qitti renk, bayıldım.))
Eki Görüntüle 227585

LOREAL LUOCOLOR 6.46 SAÇ BOYASI

Ben bu renge benzetiyorum ama

o renk daha bir koyusu qibi qeldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…