Saç Kesim Şekilleri kizlar bu sac kesme islemini bilen var mi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
selam kizlar benim saclarim tamamen kirik. yani sirf uclarindan 3 cm aldirsak bile komple yani sac kirik böyle ucusuyor. kazitmam gerekir kurtulmak icin :)
ben türkiyedeyken istanbulda bir berbere gitmistik arkadasin saci icin. berber saclarin kirilmis uclardan almadan keseyim kiriklari dediydi. ayak üstü böyle tras gibi biseyle gecti sacimdan. kisalma falan olmadi üstlerinden gecti kiriklar gitmisti. bu yöntemin adi ne? burada anlatiyorum kimse bilmiyor deli oldum.

tskler

canım sen saçlarına ne yaptın öyle çok mu kırık var(kestir kurtul rahat rahat uzat):) anlattığın tekniği bende biliyorum ama adını hatırlayamadım:)

tatlim boyamaktan acmaktan sacimin ahi gitti vahi kaldi. anaokulunda ki cocuklar bile artik korkuyo saclarimdan...simdi actirdigim icin mutluyum yani koyuya dönsem kiriklar belli olmicak ama sonra yine isticem yine majvetcem. canim kestirdim saclarim omuzlarimda. ceneme adar kestirsem bile gitmez yani dibe yakin saclar bildigin kirik tel tel...o kuaför de öyle uctan almadan aliodu üstte ki saclari ne güzel yapiodu ya buradaki kuaförler bilmiyolar

canım kuaförlere sor sen yinede bende kırıklarımı aldırmıştım öyle (hani sirf uclarindan 3 cm aldirsak bile komple yani sac kirik böyle ucusuyor. kazitmam gerekir kurtulmak icin)saçlarını kazıtacaksın sandım :) körleşiyorum mu ne !

ön taraftaki saclarim özellikle cok kirik. percem kestirsem mi diye düsündüm. bu seferde cocuk gibi olurum diye korktum...kat kat mi kestirsem..bu seferde sac daha kisa oluyo

ön taraftaki saclarim özellikle cok kirik. percem kestirsem mi diye düsündüm. bu seferde cocuk gibi olurum diye korktum...kat kat mi kestirsem..bu seferde sac daha kisa oluyo

bence olabildiğince kısa kestirmeye çalış daha kısa sürede uzatırsın :)

Son düzenleme:
saçlarını tutamlara ayırıp üst kısımlarından jiletle geçebilirisn canm kuaförün de böyle yapıyordur muhtemelen..

benim saçlarım kırıldığında boyundan gitmesin diye kuaförüm artık biliyor beni ben söylemeden yapıyor o dediğini.adını fln bilmiyorum ama sanki kırık fön çekermiş gibi kıvırıyor saçlarımı hani örersin aralardan çıkar ya işte öyle kırıklar çıkıo onları tane tane kesiyor benim içinde süper oluyor uzun saçı çok seviyorum ama uzatamıyorum kolay kolay uzatmışken boşa kestirmeyelim dimi ama :):)

al eline makası tek tek kes kırık gördüklerini ben öyle yapıyorum popomdalar şuan hatta ucundan her ay 2 cm kesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…