Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu rengi nasıl elde ederim ( resimli )

tatlım evde yaparsın ama tutarmı bilemiorum cünkü temelinde yine bir sarı var, bide yakma saclarını :S

canım zaten kuaför yaktı saçlarımı röfle yaptırırken bakımlarla kurtarmaya çalışıyorum şimdi. dip boyayla da çok uğraşmak istemiyorum resimdeki saçın tabanı kahve olduğu için kullanmak daha kolay olur diye düşündüm

O lalalalal çok güzelmişş su an ki ve yapmak istediğin.2 secimini de begendimmm ben.istediğin saç renginde küllü renge kalın dogal sarı atılmış saç uzayınca da ya kendi rengi küllüdür ya da dip boyası küllü tercih etmiş.

teşekkür ederim
nasıl yapabileceğim konusunda bir fikrin var mı peki

küllü sarı boyayıp komple belki birinin yardımıyla diplerini koyultabilirsin hani kuaöfrlerin yaptıgı diptan tarakla boyayı yedirirler uclara dogru ki kesit cizgi gibi kalmasın dipler, semt neresi tatlım izmirde isen belki uygun bir kuaöfr önerebilirm en azndan fikir alırsın

teşekkür ederim
nasıl yapabileceğim konusunda bir fikrin var mı peki

Bence dip boyaların cabuk geliyosa eger sarı olan saçlarını biraz daha dogal sarıya boyayıp diplerin geldiğinde de dip boyanı küllü renkler yapabilirsin.
Yada saçının tamamını küllü renge çevircen uçlara paket kalın baylaj attırcan başka türlü olmaz bence :) ama çabuk gecebilecegin bi saçtır bence sarı oldugu için bi kuaföre sor istersen canım :)))

bu rengi bi arkadasım kullanıyordu kolestondan karışım yapıyordu 8.0 ile bisey daha ama ne olabilir sizce, açık kahve saca uygulanıyordu

Eklentiler

• $xy.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 104
her saç yapısı farklıdır boyanın tutması şans işi derim.
sana tavsiyem koleston 11.1 açık küllü sarı ben bunu kullanırım yıllardır memmunum.

Son düzenleme:

tarakla nasıl yapıldığını bilmiyorum ama araştırayım onu. ankaradayım canım ben, röfle için de güya "çok iyi" bir kuaföre gittim 300 liraya yakın para verip saçlarımdan oldum o yüzden artık güvenemiyorum kuaförlere o tarak yöntemini araştırayım ben

her saç yapısı farklıdır boyanın tutması şans işi derim.
sana tavsiyem koleston 11.1 açık küllü sarı ben bunu kullanırım yıllardır memmunum.

asıl sorun sarıyla kahvenin uyumu açık küllü sarıyla yine küllü kahve mi uyar yoksa çikolata kahve falan kullansam çok mu zıt dururlar ?? ben yumuşak bir geçiş olsun istiyorum :)

kumrala boyamıştım en son saç rengim bu, daha önce yüklediğim saç kadar açık olmasını beklemiyorum tabi dee biraz açılsa fena olmaz :)

asıl sorun sarıyla kahvenin uyumu açık küllü sarıyla yine küllü kahve mi uyar yoksa çikolata kahve falan kullansam çok mu zıt dururlar ?? ben yumuşak bir geçiş olsun istiyorum :)
tercih senin canım.
11.1'i tek mi kullanıyosun, başka renkle bir karışım yapmıyor musun ?

tek kullanıyorum .uzun zamandır aynı renk kullandığım için istediğim rengi yani sarıyı tutturabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…