- Konu Sahibi brokencorpse
-
tatlım evde yaparsın ama tutarmı bilemiorum cünkü temelinde yine bir sarı var, bide yakma saclarını :S
O lalalalalçok güzelmişş su an ki ve yapmak istediğin.2 secimini de begendimmm ben.istediğin saç renginde küllü renge kalın dogal sarı atılmış saç uzayınca da ya kendi rengi küllüdür ya da dip boyası küllü tercih etmiş.
teşekkür ederim
nasıl yapabileceğim konusunda bir fikrin var mı peki
küllü sarı boyayıp komple belki birinin yardımıyla diplerini koyultabilirsin hani kuaöfrlerin yaptıgı diptan tarakla boyayı yedirirler uclara dogru ki kesit cizgi gibi kalmasın dipler, semt neresi tatlım izmirde isen belki uygun bir kuaöfr önerebilirm en azndan fikir alırsın
bu rengi bi arkadasım kullanıyordu kolestondan karışım yapıyordu 8.0 ile bisey daha ama ne olabilir sizce, açık kahve saca uygulanıyordu
her saç yapısı farklıdır boyanın tutması şans işi derim.
sana tavsiyem koleston 11.1 açık küllü sarı ben bunu kullanırım yıllardır memmunum.
fildişi olabilir mi ?
her saç yapısı farklıdır boyanın tutması şans işi derim.
sana tavsiyem koleston 11.1 açık küllü sarı ben bunu kullanırım yıllardır memmunum.
fildişi biraz açık olmaz mı ki daha dogrusu saçı cok yıpratır diye tırsıyorum :d
Eki Görüntüle 624498
kumrala boyamıştım en son saç rengim bu, daha önce yüklediğim saç kadar açık olmasını beklemiyorum tabi dee biraz açılsa fena olmaz :)
tercih senin canım.asıl sorun sarıyla kahvenin uyumu açık küllü sarıyla yine küllü kahve mi uyar yoksa çikolata kahve falan kullansam çok mu zıt dururlar ?? ben yumuşak bir geçiş olsun istiyorum :)
11.1'i tek mi kullanıyosun, başka renkle bir karışım yapmıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?