YudumEr Hayallerde olmasaa Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 370 12 26 İstanbul 6 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #1 Bu renge bayıldım tam istediğim ton ama peki bunu hangi renklerden nasıl elde ederiz fikri olan var mı ??
Bu renge bayıldım tam istediğim ton ama peki bunu hangi renklerden nasıl elde ederiz fikri olan var mı ??
C crystal blood Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2011 1.894 11 316 İstanbul 6 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #2 bnm saçım bu renk cnm bn kuaförde boyattım bkaç renk karıştrarak elde etti kendin tonunu tam tutturamazsın bnce kuaföre gt
bnm saçım bu renk cnm bn kuaförde boyattım bkaç renk karıştrarak elde etti kendin tonunu tam tutturamazsın bnce kuaföre gt
hkncgL Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2012 108 1 96 İstanbul 6 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #3 palette natural colors fındık kakao ile bence bu rengi elde edebilirsin. ben sarı saçımı palatte iki kutu fındık kahve bir kutuda fındık kakaoyla kapattım. bence sırf fındık kakaoyla olur bu renk
palette natural colors fındık kakao ile bence bu rengi elde edebilirsin. ben sarı saçımı palatte iki kutu fındık kahve bir kutuda fındık kakaoyla kapattım. bence sırf fındık kakaoyla olur bu renk
M meltem88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 1.224 3 46 Ankara 7 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #4 emin değilim ama bronz kahve olabilir gibi bu renk
elifzeynep2012 şehit ailelerine sabır!!! Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 877 1 26 Adana 7 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #5 bence kuaförde yaptır.çünkü bu ara bir renk ve tek seferde evde kendin elde edemezsin. bi kaç defa değişik karıştırmalarla tutar bu renk.
bence kuaförde yaptır.çünkü bu ara bir renk ve tek seferde evde kendin elde edemezsin. bi kaç defa değişik karıştırmalarla tutar bu renk.
J jellybonbon Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 267 0 46 İstanbul 7 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #6 şuan bende ki renk 2 gün önce boyattım kumralla fındık kabugunu karıştırmıştı bnm kuaförüm