- 31 Ocak 2025
- 167
- 40
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yetişemedim oğlumun uyku saatinde öğrendim yarın da 23 nişan sağlık ocağı açık olur mu yada polikilniklerBen görüyorum kan verin bence
Benimde testine bakın ya 5 dakika içinde cıktı kurdu şuan ama hala pembe
5 gün kala bu şekilde çıkması muhteşem bence acile gidip kan verin ordada bakıyorlar hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaşların basinaKızlar bakar mısınız pozitif mi adete 5 gün var çok saçma ama saçma sapan midem bulanıyor sol bacağım kitleniyo geçen tatlı yiyip kustum erken demeyin ilk hamileligim değil ilkinde de böyle oldum siz bisey gördünüz mü
Kan testi vermende fayda var. Benim de testim böyle çıkmıştı regle 2 gün vardı, inanmayıp bir test daha yaptım onda bişey çıkmadı. içime kurt düşmüştü kan verdim hemen ve hamile olduğumu öğrendim. Uzun süre birikmiş idrarla yaparsanız daha net olur. İstiyorsanız inşallah hamilesinizdirKızlar bakar mısınız pozitif mi adete 5 gün var çok saçma ama saçma sapan midem bulanıyor sol bacağım kitleniyo geçen tatlı yiyip kustum erken demeyin ilk hamileligim değil ilkinde de böyle oldum siz bisey gördünüz mü
Ay çok umutlandım şuan en olmaz dedim anda oluyo hep geçen defa acile gittiğimde keyfi almayacaklarını hastalara öncelik verildiğini söyleyip yolladılar canım o yüzden bekliycem galiba birazdan eşim 1 tane daha başka marka test alıp gelecek tekrar bakicam5 gün kala bu şekilde çıkması muhteşem bence acile gidip kan verin ordada bakıyorlar hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaşların basina
İstiyorum 4 aydır diğer çocuğumu da 4. Ayda öğrenmiştim eğer varsa çok mutlu olurum inşallah isteyen herkese nasip olur aşırı da bir yorgunluk uyku halim var 1 haftadır kolumu kıpırdatmak bile istemiyorumKan testi vermende fayda var. Benim de testim böyle çıkmıştı regle 2 gün vardı, inanmayıp bir test daha yaptım onda bişey çıkmadı. içime kurt düşmüştü kan verdim hemen ve hamile olduğumu öğrendim. Uzun süre birikmiş idrarla yaparsanız daha net olur. İstiyorsanız inşallah hamilesinizdir![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman, inşallah Nisan yine uğur getirirİstiyorum 4 aydır diğer çocuğumu da 4. Ayda öğrenmiştim eğer varsa çok mutlu olurum inşallah isteyen herkese nasip olur aşırı da bir yorgunluk uyku halim var 1 haftadır kolumu kaldırmak istemiyorum
Şuan testi yaptım 5 dk bekliycem zaman geçsin diye buraya girdim days doktor diye bir marka almis diğeri freely di bakicaz artikHakkınızda hayırlısı olsun o zaman, inşallah Nisan yine uğur getirirgüzel haberlerinizi bekliyoruz
Gölge kadar olması bence çok normal çünkü erken daha, biliyorum çok zor ama bir kaç gün beklemek gerek sanırım ya da kan testi vermeniz gerekir. Yine de ben hamile olduğunuzu düşünüyorum ümit vermiş olmıym amaKızlar diğerine kıyasla gölge kadar ancak diyebileceğim bi çizgi var ama asla bunun kadar belirgin değil
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim şöyle ki ben 4 aydır istiyodum sonra bu ay pek evimizde bulunamadık ve hiç bir günü degerlendirmedik ben bir kaç belirti yaşadım Asır halsizlik uyku hali mide bulantisi hatta kustum ayıptır söylemesi 2 gün evvel sol bacağım tutuldu oturamadim kalkamadim içime kurt düştü ayakta biraz kalsam bel ağrısı başladı başka şeylerde var hatirlamadigim şansa yaptım ve pozitif gördüm yarın mecbur bekliycem ertesi gün ilk işim kan testi vermekGölge kadar olması bence çok normal çünkü erken daha, biliyorum çok zor ama bir kaç gün beklemek gerek sanırım ya da kan testi vermeniz gerekir. Yine de ben hamile olduğunuzu düşünüyorum ümit vermiş olmıym
Aslında tam da hiç beklemediğimiz anda geliyor gerçekten, ben bu ay hastaydım genelde astımım tutmuştu hep bir kere birliktelik yaşadık eşimle, zaten tüp mide ameliyatı düşünüyordum bebeği ertelemiştik ama işte hiç beklemediğimiz anda oluvermiş. Sizin belirtiler de çok bariz ben göğüs ağrım dışında anlamamıştım pek. Sonucu burdan da yazın merak ederim hayırlı haberlerle inşallahÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim şöyle ki ben 4 aydır istiyodum sonra bu ay pek evimizde bulunamadık ve hiç bir günü degerlendirmedik ben bir kaç belirti yaşadım Asır halsizlik uyku hali mide bulantisi hatta kustum ayıptır söylemesi 2 gün evvel sol bacağım tutuldu oturamadim kalkamadim içime kurt düştü ayakta biraz kalsam bel ağrısı başladı başka şeylerde var hatirlamadigim şansa yaptım ve pozitif gördüm yarın mecbur bekliycem ertesi gün ilk işim kan testi vermek![]()
Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah yarın sabah erkenden sağlık ocağına gideceğim gün içinde çıkar diye düşünüyorumAslında tam da hiç beklemediğimiz anda geliyor gerçekten, ben bu ay hastaydım genelde astımım tutmuştu hep bir kere birliktelik yaşadık eşimle, zaten tüp mide ameliyatı düşünüyordum bebeği ertelemiştik ama işte hiç beklemediğimiz anda oluvermiş. Sizin belirtiler de çok bariz ben göğüs ağrım dışında anlamamıştım pek. Sonucu burdan da yazın merak ederim hayırlı haberlerle inşallah![]()