- Konu Sahibi kutsalhatun
-
Kullanmadım ama şişelerinden yola çıkarak yorumda bulunabilirim.
Turuncu olan hafif şekerli genç kızlara yönelik bir parfüm olduğunu düşündüm.
Diğeri daha çiçeksi ama ağır olmayan bir parfüme benziyor.
samba sun sekerli ve bibewrli bir koku yazin pek tavsiye etmem. agir kacar ayni lou lou yazin agir gittigi gibi. ben biraz parfüm manyagiyimdirda:))
nasil tatta parfümlerden hoslanirsinki? birkac oneride bulunabilirim. arzu edersen???
ben son gunlerde 6 farkli parfum kullaniyorum.
toplantiya giderken:lacoste classic
evde isem:chanel
spor giyimliysem cloe
klasiksem
ysl paris
hafta sonulou lou
cevrem benim kokularimdan bilir ne durumda oldugumu:)))
ciddiyim. sakin ukla diye dusunme ben gercekten bir parfüm delisiyim. 100 ml. lik parfum 1 ay bile dayanmaz banaiyimis :)
Ebrulita parfümleri kendinle ne güzel eşleştirmişsin.Bayıldım gerçekten.Ne istediğini bilmen çok hoşuma gitti.Ben hiç böyle bir insan olamadım parfüm konusunda:))
samba sun in burdaki fiyati 34 euro . tr. de ne kadar bilemicem ama bence denemeye gittigin gun. eline degil dogrudan kulak arkana sik ve dene derim...
ben 100lük bir parfümü 1 ayda bitirsem kocam beni müsrif diye boşar wallaD
benim de bi sürü parfümüm vardır orijinal ağırlıklıdır ama çakma 1-2 tanem de var5 yıldır kullandığım 100lük parfümlerim var hala ilk günkü gibi kokan, mesela bir BLV . güneş görmedikleri için sanırım hala aynı kokuları.
düşünemiyorum onu 1 ayda bitirdiğimi önce kendim boğulurum yahu kokudan oyyyyyyhhh :)
parfüm konusunda epey bilgilisin bişey danışmak istiyorum sana mümkünse.bana güzel bi parfüm önerebilirmisin şekerli kokulardan nişanlım nefret ediyor o yüzden asla düşünmüyorum çiçekli kokularda bahar bahçesi gibi çok cıvıl cıvıl olmasın biraz egzotik şöle kendini gösteren bi parfüm istiyorum çok açık tenliyim ne önerebilirsin fiyatları çok aşırıya kaçmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?