• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bu parfumleri kullanan var mi

kutsalhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
14
0
36
İstanbul
$11613938606.jpg $03125277306.jpg

Gloria Vanderbilt ve samba sun
bu iki parfumu almak istiyorum ama kjokularina dair hicbir fikrim yok,aranizda bilen, deneyen ve ya kullanan varsa bana yardimci olabilir mi?

Kullanmadım ama şişelerinden yola çıkarak yorumda bulunabilirim.
Turuncu olan hafif şekerli genç kızlara yönelik bir parfüm olduğunu düşündüm.
Diğeri daha çiçeksi ama ağır olmayan bir parfüme benziyor.

samba sun sekerli ve bibewrli bir koku yazin pek tavsiye etmem. agir kacar ayni lou lou yazin agir gittigi gibi. ben biraz parfüm manyagiyimdirda:))

nasil tatta parfümlerden hoslanirsinki? birkac oneride bulunabilirim. arzu edersen???:51:

samba sun sekerli ve bibewrli bir koku yazin pek tavsiye etmem. agir kacar ayni lou lou yazin agir gittigi gibi. ben biraz parfüm manyagiyimdirda:))

nasil tatta parfümlerden hoslanirsinki? birkac oneride bulunabilirim. arzu edersen???:51:

Suanda yaz parfumlerim tommy girl ve in2u ama ikisindende memnun degilim kesinlikle kalici degiller istedigim gercekten kalici ve etkili bir parfum ama cekerden cok cicek kokulu.
kis icinse lolita'yi kullandim ondan memnunum gercekten hos bir kokusu var.

su an yasini bilmedigimden soyle dicem .25 yas ustu isen cok iyi gidebilir. ysl paris muhtesem kirmizi kapakli olan.
birde mosquino

ben son gunlerde 6 farkli parfum kullaniyorum.
toplantiya giderken:lacoste classic
evde isem:chanel
spor giyimliysem cloe
klasiksem
ysl paris
hafta sonulou lou
cevrem benim kokularimdan bilir ne durumda oldugumu:))):1:

arkadasimin kizi kullanmisti kalici degil parama yazik oldu demisti. genelde testerler kalici olur cunku onlarda fazladan esans var. kalici olup kolay satilsin diye.
chanel in fabrikasinda calisan arkadasim demisti. extra parfumdur testerler diye..

samba sun in burdaki fiyati 34 euro . tr. de ne kadar bilemicem ama bence denemeye gittigin gun. eline degil dogrudan kulak arkana sik ve dene derim...

Ebrulita parfümleri kendinle ne güzel eşleştirmişsin.Bayıldım gerçekten.Ne istediğini bilmen çok hoşuma gitti.Ben hiç böyle bir insan olamadım parfüm konusunda:))

ben 100lük bir parfümü 1 ayda bitirsem kocam beni müsrif diye boşar walla :DD

benim de bi sürü parfümüm vardır orijinal ağırlıklıdır ama çakma 1-2 tanem de var;) 5 yıldır kullandığım 100lük parfümlerim var hala ilk günkü gibi kokan, mesela bir BLV . güneş görmedikleri için sanırım hala aynı kokuları.

düşünemiyorum onu 1 ayda bitirdiğimi önce kendim boğulurum yahu kokudan oyyyyyyhhh :)

Ebrulita parfümleri kendinle ne güzel eşleştirmişsin.Bayıldım gerçekten.Ne istediğini bilmen çok hoşuma gitti.Ben hiç böyle bir insan olamadım parfüm konusunda:))

ilk zamanlarda gunde birkac parfumu karistirdigim olurdu. igrenc olurdu zaman zaman.
son 1,5 -2 senedir. inanki belli aynen yazdigim gibi .birde evdeyken gun icnde surdugum vardir .o genlede is yaparken parfum degilde parfumlu kolanya tarzi olur.
ama genelde plan ve parfum bellidir. isim geregi bunlara duskunum. :69:

samba sun in burdaki fiyati 34 euro . tr. de ne kadar bilemicem ama bence denemeye gittigin gun. eline degil dogrudan kulak arkana sik ve dene derim...

parfüm konusunda epey bilgilisin bişey danışmak istiyorum sana mümkünse.bana güzel bi parfüm önerebilirmisin şekerli kokulardan nişanlım nefret ediyor o yüzden asla düşünmüyorum çiçekli kokularda bahar bahçesi gibi çok cıvıl cıvıl olmasın biraz egzotik şöle kendini gösteren bi parfüm istiyorum çok açık tenliyim ne önerebilirsin fiyatları çok aşırıya kaçmayan

ben 100lük bir parfümü 1 ayda bitirsem kocam beni müsrif diye boşar walla :DD

benim de bi sürü parfümüm vardır orijinal ağırlıklıdır ama çakma 1-2 tanem de var;) 5 yıldır kullandığım 100lük parfümlerim var hala ilk günkü gibi kokan, mesela bir BLV . güneş görmedikleri için sanırım hala aynı kokuları.

düşünemiyorum onu 1 ayda bitirdiğimi önce kendim boğulurum yahu kokudan oyyyyyyhhh :)

ben musriflik olarak gormuyorum. herkesin bir zevki vardir. icki, sigara, ne bilim. loto totto oyunlari felan benimde taskintim parfum.
ama haddim olayarak birsey demek istiyorum. yazmissinki5 yildir kullandigim var, 1 parfum kullanilmaya basladiktan sonra yil icnde bitirilmeli. yoksa hem zamanla renk alip kiyafetleri boyar ve kalitesini yitirir.hemde tende uzun sure kalmaz ,esansi cabuk ucar.
ben bu sekilde gayette keyifliyim. benim isim bu memnumum ve musrifde degiklim bana gore:61:

parfüm konusunda epey bilgilisin bişey danışmak istiyorum sana mümkünse.bana güzel bi parfüm önerebilirmisin şekerli kokulardan nişanlım nefret ediyor o yüzden asla düşünmüyorum çiçekli kokularda bahar bahçesi gibi çok cıvıl cıvıl olmasın biraz egzotik şöle kendini gösteren bi parfüm istiyorum çok açık tenliyim ne önerebilirsin fiyatları çok aşırıya kaçmayan

kac yasindasin? yasinada gitmeli bir parfum bence

offffff konuya bak benim su kadar var senin ne kadar böyle ısmarlama parfüm alınmaz tek tek denersin tenine hanisi yakısırsa onu alırsın esmar kumral sarısın her tende koku farklı durur bende süper kokan sende farklı kokar.......

Back