Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kokuyu bende cok merK ediyorummBu parfumden alacağım nasıl sizce? Rihanna nın parfumuymus ama Eki Görüntüle 1807224
zebramoda biri satıyordu bunubu kokuyu bende cok merK ediyorumm
nasıl acaba canm denedin mı sevillerde falan yok galiba bu ?zebramoda biri satıyordu bunu
Yok canım türkiyede sanrım denemedim o yüzdennasıl acaba canm denedin mı sevillerde falan yok galiba bu ?
pur blanca daha güzel sanırım ama celebre hiç kalıcı deil :SKızlar iyi akşamlar avondan pur blanca mi yoksa celebre mi daha cook kalıcı ben buğday tenliyim her parfüm uymuo fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şekerler
benm kuzenim esmer bi bayan ona oriflame divine cook yakısıyor . ben beyaz tenliyim ama bana yakısmadi...Kızlar iyi akşamlar avondan pur blanca mi yoksa celebre mi daha cook kalıcı ben buğday tenliyim her parfüm uymuo fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şekerler
deneme yanılma yöntemiyle bende insallah bulcam su hayatımın kokusunuKızlar aradığım parfümü buldum sonunda
Bugün mağazaya girdim 3 tane en merak ettiğim kokuyu denedim .
Bvgari jasmin noir : Bende çok ağır oldu . Tamamen baskın bir vanilya kokusu . İçinde hiç bir tatlılık olmayan ve yaz aylarında oldukça rahatsızlık verecek bir parfüm .
212 sexy : Aslında bunu da beğendim . İlk sıktığında Tatlı şekerli ve durdukça güzelleşen sanki çiçek kokusuna dönen , değişen bir kokusu var .
Lolita lemplica: İşte buna bayıldımm . Yürüyen pasta gibi hissettim kendimi pamuk şeker gibi ama bi alt notalardan hafif çikolata kokusu geliyor burnuma . Çok değişik bi kokusu var . Her tende güzel olmadığını okumuştum nette . Bazıları rakı gibi berbat derken , bazıları çikolatalı pasta gibi diye yorumlamışlar :) Benim tenime gerçekten yakıştı . Mutluyum
attaction cook zariff bir koku ben aldım ama hala kullanmadım duruyoo hafif hem yaza hem kısa uyar...Kızlar Avon luck, premier luxe,premier luxe golden blush,attaction,Today,ultra sexy bu parfümler nasıl ben mevsimlik parfüm ariom yazli kisli kullanabileceim onerileriniz içinden hangisi
attaction cook zariff bir koku ben aldım ama hala kullanmadım duruyoo hafif hem yaza hem kısa uyar...Kızlar Avon luck, premier luxe,premier luxe golden blush,attaction,Today,ultra sexy bu parfümler nasıl ben mevsimlik parfüm ariom yazli kisli kullanabileceim onerileriniz içinden hangisi