Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar bu nişanlığı almayı düşünüyorum, sizce nasıl?

Bendenizdebirgemi

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
540
471
323

Rengi modeli çok hoşuma gitti, bir internet sayfasında rastladım çok beğendim, umarım İstanbulda bulurum bulamazsam artık diktiririm

Nişanı salonda düşünüyorz..

Umarım beğenirsiniz..

:) begendigine cok sevindim,insallah bulur da giyerim

canım internette çok güzel modeller var gerçekten ama piyasada hep aynı sabit modellerle karşılaşıyoruz yani özel dikim şart nerdeyse modeli çok güzel ama bu tarz nişanlıklarda beyaz olsa gelinlik diye dikerim ben bunu diyerek uçuk fiyatlarla karşılaşabilirsin. ben karşılaştım :) o yüzden düz bi model tercih edicem. inşallah istediğin gibi olur canımcım.

haklisin..Aslinda ben de bunun birazcik daha az kabarik olanini istiyorum..Bi sayfada bu elbisenin sahibi satisa cikarmisti, nerden aldi diye sordum ne yazikki cevap alamadim, malum zaten kendisi de satmaya ugrasiyor :) Ama kullandigi halde 900 TL di fiyat..Cok pahali geldi, bakalim bir umut Istanbul Fatih Cok tesekkür ederim bu arada , umarim sen de icine sinen diledigin gibi bir nisnalik bulursun..

Rengi süper bir kere de modeli bilemiyorum.
Yani resimde hoş görünüyor da bu model çok riskli, göbeğin falan varsa hiç hoş durmaz. Fiziğin müsaitse hoş olur tabi.
nişanın için de tebrikler, allah tamamına erdirsin:)

Cok tesekkür ederim..Kilo problemim yok, zaten Ramazandan sonra olacak insallah nisan, e oruc tutunca da bi 3-4 kilo gidiyor :) Ama haklisiniz, ynai henüz üzerime denemis degilim, ynai nasil duracak hic bilmiyorum..Yorumlar icin cok tesekkürler kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…