- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 38
- 35
- Konu Sahibi sude naz 22
ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE ÇOOK İHTİYACIM VAR. BEN MOBİLYALARIMI MARANGOZA YAPTIRIYORUM HALİYLE BİTMEK ÜZERE SALON TAKIMIM İÇİN YAPTIRDIĞIM KOLTUK TAKIMINA BUGÜN GİDİP KUMAŞ BAKACAGIZ. YAPTIRDIM SALON TAKIMININ MODELİNİ ALTDA PAYLAŞIYORUM SİZLERLE BEN 3 LÜ KOLTUKLARIN RENGİNİ BEGENDİM ORDA BİR SIKINTI YOK AMA TEKLİ KOLTUĞUN RENGİ BU ŞEKİLDEMİ KALSIN YOKSA TEKLİDE DEĞİŞİM YAPAYIMMI. KARARSIZ KALDIM KARARSIZLIK İYİ DEGİLDİR ASLINDA AMA BİR DEFA EVLENİYOR İNSAN VE NERDEYSE ÖMRÜMÜZÜN YARISINI ALDIMIZ EŞYALARLA GECİRİYORUZ. BU YÜZDEN HERŞEYİN EN GÜZELİ OLSUN İSTİYORUZ. RABBİM YAPTIMIZ YAPACAĞIMIZ DÜŞÜNDÜMÜZ KURDUMUZ YUVADA MUTLULUKLA SAĞLIKLA YAŞAMAK NASİP ETSİN HEPİMİZİ AMİN.
bu salon takımı kızlar 3+3 ün renklerinde bir sıkıntı yok dedim gibi ben sevdim koyu tonlar istemiyorum evimde. ama tekli koltuk renginde kararsızım işte. tekli koltuk rengi bu şekilde iyimi yoksa farklı renk kullanayımmı.

yorum yapan ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden çoook teşşekür ederim. dedim gibi düşüncelere ihtiyacım var kızlar. şimdiden TEŞEKKÜRLER.

bu salon takımı kızlar 3+3 ün renklerinde bir sıkıntı yok dedim gibi ben sevdim koyu tonlar istemiyorum evimde. ama tekli koltuk renginde kararsızım işte. tekli koltuk rengi bu şekilde iyimi yoksa farklı renk kullanayımmı.

yorum yapan ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden çoook teşşekür ederim. dedim gibi düşüncelere ihtiyacım var kızlar. şimdiden TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme: