Kızlar bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var !!!!!

sude naz 22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
533
49
38
35
ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE ÇOOK İHTİYACIM VAR. BEN MOBİLYALARIMI MARANGOZA YAPTIRIYORUM HALİYLE BİTMEK ÜZERE SALON TAKIMIM İÇİN YAPTIRDIĞIM KOLTUK TAKIMINA BUGÜN GİDİP KUMAŞ BAKACAGIZ. YAPTIRDIM SALON TAKIMININ MODELİNİ ALTDA PAYLAŞIYORUM SİZLERLE BEN 3 LÜ KOLTUKLARIN RENGİNİ BEGENDİM ORDA BİR SIKINTI YOK AMA TEKLİ KOLTUĞUN RENGİ BU ŞEKİLDEMİ KALSIN YOKSA TEKLİDE DEĞİŞİM YAPAYIMMI. KARARSIZ KALDIM KARARSIZLIK İYİ DEGİLDİR ASLINDA AMA BİR DEFA EVLENİYOR İNSAN VE NERDEYSE ÖMRÜMÜZÜN YARISINI ALDIMIZ EŞYALARLA GECİRİYORUZ. BU YÜZDEN HERŞEYİN EN GÜZELİ OLSUN İSTİYORUZ. RABBİM YAPTIMIZ YAPACAĞIMIZ DÜŞÜNDÜMÜZ KURDUMUZ YUVADA MUTLULUKLA SAĞLIKLA YAŞAMAK NASİP ETSİN HEPİMİZİ AMİN.

bu salon takımı kızlar 3+3 ün renklerinde bir sıkıntı yok dedim gibi ben sevdim koyu tonlar istemiyorum evimde. ama tekli koltuk renginde kararsızım işte. tekli koltuk rengi bu şekilde iyimi yoksa farklı renk kullanayımmı.

yorum yapan ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden çoook teşşekür ederim. dedim gibi düşüncelere ihtiyacım var kızlar. şimdiden TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:
tekli koltuğun rengi bence böyle çok hoş, değiştirme. Çok koyu bir renk değil, diğer üçlü koltukları dengelemiş. Amaaaaa o koltukların oturma yerlerindeki yastık kumaşları hiç hoş durmuyor Ben olsam onları değiştirirdim.. Güle Güle kullan

canım bence böyle de gayet asil duruyo. baska renk olsa bile o da tek renk olsun ve üçlülerden koyu olsun rengi bence. ama ben begedim bu haliyle de

Aslında bakıldığında gayet uyumlu yastıklarla kombin tamamlanmış ama acaba dedim alt oturulan yerlerinde ki mavilerden kullanılabilir mi belki daha farklı bir hava olur koltuğun içeriğindeki renklerden kullanabilirler bence Dürüst olmak gerekirse aslında ben o alt minderlerin rengini sevmedim mavileri çok parlıyor gözüme onları sade yaptırsanız soft tonlarda da tekli koltuk seçseniz belki hiç sıkılmayacağız bir şeyler çıkabilir

Son düzenleme:

Bende nehir arkadaşıma katılıyorummm

evt tatlımm onu bende begenmedim o oturma yerlerindeki kumaşı bende degiştireceğim daha farklı kumaş istiyorum bunu yazmayı unutmuşum başa maviler sıtırıtıyor en başta marangzoa veirkende demişitm oturma yerindeki kumaş elinizde olmayada bilir sorun degil ama diğer kumaşlar elinizde varmı diye sormuştum özellikle adamda hepsi var hatta oturma yerindeki kumaşların daha farklı modelleri oldugunu söylemişit. bunu hatırlattın çook tşkrler cnm benim.

canım bence böyle de gayet asil duruyo. baska renk olsa bile o da tek renk olsun ve üçlülerden koyu olsun rengi bence. ama ben begedim bu haliyle de

cnm benim beğenmene çook sevindim dedin gibi öyle her renkte uymaz güzel durmaz. bu fikirleri bir köşeye not alıyorum kumaşcıya gidince iyice degerlendireceğim koyu tonlarına bakacagım baktım iyi duuryor ola billr. benimde hoşuma gidiyor aslında bu renk ama dedim gibi farklılıkta ola bilir miacaba diye düşünüyorum :)

cnm benim fikirlerin benim için çook değerli çook tşkr ederim o oturma yerlerindeki mavileri bende başındna beri hiç begenmedimm o kumaşa bir türlü ısınamadım. inan modeli paylaşırken aklımdan tamamen çıkmış o iyikide hatırlattınız bunu bana kumaşcıdada aklıma gelirdi ama birşeyleir araştırmamış olurdum orada karar vermiş olacaktım hemen çook saolun cnm. kumaşcıya giidnce oturma yerindeki kumaşı farklı istiyeceğim aslında yine desenli brişeyler aklımdan geciyor ama daha sadece soft renk içeirkli bir kumaş istiyor o minderlere. tekli koltuga gelince cnm rengini begeniyorum ama kararsızım işte dedin gibi belki kumaşcıda daha daha iyi soft renkler bula bilirm. çook tşkrler

Rica ederim canım ne demekPembeye yakın desenlerde belki o koyu yastıkların tonlarında desenler olabilir canım ya da daha açık maviler bile kullanılabilir koltukları bu şekilde tamamlarsan küçük teklileri daha farklı tonlarda seçebilirsin pembeye soft mavi buz mavisi olabilir griye çalan tonlar olabilir ya da krem ama desenli bir model bile kullanabilirsin kiri göstermez o şekilde

tatlım dün gittim kumaşcıya seçtim kumaşları nasıl çıkacak çook merak ediyorum. magazacı bu konuda baya yardımcı oldu saolsun sizlerde baya yardımcı oldunuz saolun cnm. tekli koltuklarla 3lü koltukları aynı renk yaptım hepsi sabit renk oldu salon takımı oldugu için sabit renk olması daha agır ve daha zarif durur dedi adam. eger oturma odasına alıyrosun bu takımı zıt renkler kullana bilriisn dedi tekliler farklı 3 lüler farklı olur dedi. bende salon takımı için kullanacagım için adamın dedikleirni düşündüm ve aklımda canlandırdım mantıklı buldum sabit renkde karar kıldım inşallah güzel olur cnm

koltukların 3.+3+1+1 hepsinin rengi bu olucak cnm

oturma minderlerinin kumaşıda bu olucak

buda 6 tane yaptıracagım kırlent için araya renk katsın diye begendim kumaş

kırlentlerim şu şekilde olucak cnm: 4 tane üsteki kremden 4 tane çiçekli olan minder kumaşından kırlent. 6 tanede son paylaştım ( rengini çözemdim hala ) koyu gül kurusu olan kumaşdan diyeyim inşallahh iyi olur cnmm

canım minderlerin rengini farklı yap hiç beğenmedim koltuğa gitmemiş şahsi fikrim düz yada daha mat bir desen olmalı

Oldukça güzel renk ve desen seçmişsin canım inşallah çok güzel olacak aşkla kullanın şimdiden

Ben tekli koltuktaki kırlentin desenini sevmedim canım uyumsuz gibi geldi bana ama sen bilirsin tabii :26:

Ben tekli koltuktaki kırlentin desenini sevmedim canım uyumsuz gibi geldi bana ama sen bilirsin tabii :26:

bende begenmedim cnm degiştirdim onu hepsi krem oldu oturma mindelleri faklı desen oldu diğer. paylaştım kumaşlarımıda cnm inş iyi olur hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…