şimdi o durumun adı hidrosalpenks. tüpün tıkanması sonucu içinde sıvı birikiyor. karına kaışması gereken su rahime geri gidip olası gebeliği engelleyebiliyor. bi ara bana bu teşhisi koydu bi doktor.bunun tam olarak hidrosalpenks olup plmadığının anlaşılması için laparoskopi yapılması lazım. ben çok araştırdım alınması lazım başarıyı düşürüyor deniyor. ama doktorunun söylediğide bi yol ve içinden onu kabul etmek geldiyse mutlaka bi hayır vardı. canım benim çok geçmiş olsun. şimdiye kadar hidrosalpenks olduğunu anlamamışlar ömı? filmde sucuk gibi bi görüntüsü oluyor tüpün
canım
okuyunca şaşırdım.Gelen sıvıdan dolağı emb.dondurulduğu ve ilaçla bittiğini sanıyordum.
Geçmiş olsun canım benim bu konu ile ilgili bilğim yok. Ama kafan çok karışık , rahat olmalısın .Bir dr daha danışabilinir .Ama bir karara varmışınız hayırlı olsun canım zaten tüp bebekte şans % 40-% 60 arası fazlası emb kalitesi ve annenin küçük yaşına bağlı.
Rabbim seni ve emb. korusun hayırlısını nasip etsin.
TEDAVİN HAYIRLI OLSUN CANIM.
Yeşbücüm bence çok doğru bir karar vermişsin canım.Eminim başarılı bir deneme olacak.
Böyle şeyleri en son seçenek olarak görmek lazım bencede.Tüpün alınması eğerki son çareyse yaptırırsın.2 ameliyattan sonra doktorun da çok güzel anlatmış.
Canım ya ekimde yazmışsın ama ben yeni üyeyim bilmiyorum işlem gerçekleştimi .
Ama banada aynı teşhis kondu seval hn tarafından ama başka doktorlara gittim hidrosalpinks yok dediler . Yaptırmadım ama tüp bebek denemesi yine başarsız oldu. Acaba yaptırsaydım mı diye düşündüm hep ama ondan sonra 3 ayrı doktor gördü hayır yok dediler bende cesaret edemedm zaten tedevileri de bıraktım.
Netice aldınsa bilgi verisen sevinirim
umarım allah bizide anne olma mutluluğuna eriştirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?