- Konu Sahibi DerinsuYagmur
-
Kızlar ben en son 25.09 tarihinde adet olmuştum...O zaman hamilelik belirtim var diye adetim bittikten yaklaşık 4 gün sonra yani 06.10 kan tahlili yaptırmıştım..Çıkmadı tabi...25.10 adetimi beklerken olmadım ayın 30 un da kan tahlili yaptırdım..Kasımın 1'in de de dr a gittim..Kese göründü 10 gün sonra gel canlanıp canlanmadığına bakalım dedi dr.Ben heyecandan ne kadarlık olduğunu sormayı unuttum :/
Şimdi benim kafamı karıştıran gebelikte hesaplama son adet tarihine göre yapılıyor..Ama ben adetten sonra kan tahili yaptırmıştım çıkmadı..Kese de sanıyorum 5 haftalıkken görünüyor..Bana göre ben daha 4 haftalığım sanki ???
çokkkk heyecanlısın belli.hayırlısı olsun.5 haftalık gorunuyor şimdi hesaplamaya gore
Teşekkür ederim..Gebelik hesaplama da 5 hafta 6 günlük çıkıyo zaten,ama geçtiğimiz ayın 6 sın da kan testi yaptırdığım için muallakta kaldım..Sanki 6 sından sonra hamile kalmışım hesaplamama göre tam 1 aylık oluyorum..Anlamadım gitti..
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. benim ablamda senin tereddüt ettiğin konuda doktoruyla bayağı tartışmıştı. ablama göre 4 haftalık doktora göre ise son adet tarihini hesapladığından 6 hafta oluyordu.
doktor hep son adet tarihine göre hesaplanır demşti.
aslında bakarsan son adet tarihinin ilk haftası adetle geçiyo ancak ikinci haftası yumurtalama oluyo ama bütün doktorların hesapladığı son adet tarihi oluyo. zaten son aylarda gelişimi zamana göre 1-2 hafta önce ya da sonra geliyo falan diyorlar
Kızlar ben en son 25.09 tarihinde adet olmuştum...O zaman hamilelik belirtim var diye adetim bittikten yaklaşık 4 gün sonra yani 06.10 kan tahlili yaptırmıştım..Çıkmadı tabi...25.10 adetimi beklerken olmadım ayın 30 un da kan tahlili yaptırdım..Kasımın 1'in de de dr a gittim..Kese göründü 10 gün sonra gel canlanıp canlanmadığına bakalım dedi dr.Ben heyecandan ne kadarlık olduğunu sormayı unuttum :/
Şimdi benim kafamı karıştıran gebelikte hesaplama son adet tarihine göre yapılıyor..Ama ben adetten sonra kan tahili yaptırmıştım çıkmadı..Kese de sanıyorum 5 haftalıkken görünüyor..Bana göre ben daha 4 haftalığım sanki ???
Ben kaç haftalık oluyorum o zaman 3 ekim son adetim
bugün itibariyle 6 hafta 1 günlük hamilesinhayırlı olsun. acele etme Allah kısmet ederse zamanla herşeyi görünücek
sende tam 5 haftalık hamilesinhayırlı olsun
Tesekkurler.ultrasona gitsen gösterirmi??
kese görünebilir belki ama bebek henüz görünmez çünkü çok minik daha6. 7. haftadan sonra görünmeye başlıyo en geç 8 haftalıkken görünmesi lazım bebeğin bide kalp atışları olursa yanında en güzeli olur işte o sen yinede bi git istersen kan tahlili filan yapılır ona göre doktor vitamin demir ilaçları vermesi gerekiyosa onlardan verir
Allah razı olsun..Bende cmrtsi gitmeyi düşünüyorum dr a ama aklıma çok fena takıldı..Dediğin gibi adet tarihinin ilk haftası adetle geçiyor ben ise adetimin 12. günü kan testi bile yaptırdım çıkmadı..Hiç bişe anlamadım..Kese en az 5 haftalıkken görünür diyorlar ve ben 13.günü bile hamile kalsam şuan 4 hafta 4 günlüğüm..Kafam çookk karışık...
bugün itibariyle 6 hafta 1 günlük hamilesinhayırlı olsun. acele etme Allah kısmet ederse zamanla herşeyi görünücek
Gebelik hesaplayıcıya göre öyle çıkıyor bakalım hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?