bana göre silik çizgi ama arkadaşım hayalet çizgi dedi gebelik yoktur dedi ama bir sürü test yaptım farklı markalardan yine de çıktı ama daha kanda gözükmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebeliklere güvenmeyin ben prodoctor en iyi marka bu ay 5 teste aynı böyle silikti kan verdim beta 2,3 yani negatif çıktı kaset test yapın laboquik marka kasette en iyi olan hiç yalancı pozitif vermedi bana 1 yıldır kullanıyorum eğer regliniz gecikmisse ya direk kan verin gecikmemisse reglinizin gecikmesini bekleyin öyle kaset test yapın en doğrusu boyle bence sonrada en doğru sonuç için kan verinbana göre silik çizgi ama arkadaşım hayalet çizgi dedi gebelik yoktur dedi ama bir sürü test yaptım farklı markalardan yine de çıktı ama daha kanda gözükmüyor
13 gün gecikti bugünle beraber kaset test hiç pozitif vermedi kan testi de vermedi erken gebelik testi silik verdi onda da hepsi mi yanlış her markadan denedim kanda niye çıkmıyor onu anlamadım yoksa da niye adet olamıyorum cuma günü kadın doğumcuya gideceğim zatenErken gebeliklere güvenmeyin ben prodoctor en iyi marka bu ay 5 teste aynı böyle silikti kan verdim beta 2,3 yani negatif çıktı kaset test yapın laboquik marka kasette en iyi olan hiç yalancı pozitif vermedi bana 1 yıldır kullanıyorum eğer regliniz gecikmisse ya direk kan verin gecikmemisse reglinizin gecikmesini bekleyin öyle kaset test yapın en doğrusu boyle bence sonrada en doğru sonuç için kan verin
Kan testinin kaçtı beta çok az yukseldigin de sıfırlı değilde 2 li 3 lu rakamlarda erken gebelikler çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarıyor maalesefli13 gün gecikti bugünle beraber kaset test hiç pozitif vermedi kan testi de vermedi erken gebelik testi silik verdi onda da hepsi mi yanlış her markadan denedim kanda niye çıkmıyor onu anlamadım yoksa da niye adet olamıyorum cuma günü kadın doğumcuya gideceğim zaten
2 çıkmıştıKan testinin kaçtı beta çok az yukseldigin de sıfırlı değilde 2 li 3 lu rakamlarda erken gebelikler çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarıyor maalesefli
O rakamlarda erken gebelik hassas olduğu için silik cikariyor2 çıkmıştı
Adette olamıyorum iyice kafam karışıyorO rakamlarda erken gebelik hassas olduğu için silik cikariyor
Kistte bpyle silik.cikariyormus ve betayi az bi yukseltebiliyomus kist muayene oldunuzmu belki baska bedende adette olamabilirsinizAdette olamıyorum iyice kafam karışıyor
Cuma günü kadın doğuma gitcem yarın da sağlık ocağına gidip bir daha kan vereceğim önceden polikistik over vardı da düzeldi demişti doktorKistte bpyle silik.cikariyormus ve betayi az bi yukseltebiliyomus kist muayene oldunuzmu belki baska bedende adette olamabilirsiniz
Pcos geçici birşey degilkiCuma günü kadın doğuma gitcem yarın da sağlık ocağına gidip bir daha kan vereceğim önceden polikistik over vardı da düzeldi demişti doktor
Ben de vardı adet olamıyordum nerdeyse çok şükür iki senedir günü gününe oluyorum ilaçsız hem de ilk defa bu kadar gecikti geç döllenme falan mı vardır acabaPcos geçici birşey degilki
Pcosta geç döllenme ihtimali varBen de vardı adet olamıyordum nerdeyse çok şükür iki senedir günü gününe oluyorum ilaçsız hem de ilk defa bu kadar gecikti geç döllenme falan mı vardır acaba
İnşallah vardır çok heveslendimPcosta geç döllenme ihtimali var
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?İnşallah vardır çok heveslendim
5.0 çıktıMerhaba sonucunuz ne oldu acaba?
Hayırlı olsun5.0 çıktı
Amin inşallahHayırlı olsun
Acaba 2 kaçıncı gecikme gününde çıktı 5. Kaçıncı gününde öğrenebilirsem çok iyi olur aynı durumdayım5.0 çıktı