Kızlar bu hayalet çizgi mi silik çizgi mi

elifp11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
78
13
25
bana göre silik çizgi ama arkadaşım hayalet çizgi dedi gebelik yoktur dedi ama bir sürü test yaptım farklı markalardan yine de çıktı ama daha kanda gözükmüyor

Eklentiler

• IMG_2514.png
    IMG_2514.png
    136,9 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_2558.png
    IMG_2558.png
    891,6 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_2550.png
    IMG_2550.png
    330,4 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_2553.png
    IMG_2553.png
    326,6 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG_2532.png
    IMG_2532.png
    546,2 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_2508.png
    IMG_2508.png
    486,6 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_2504.png
    IMG_2504.png
    523,4 KB · Görüntüleme: 159
bana göre silik çizgi ama arkadaşım hayalet çizgi dedi gebelik yoktur dedi ama bir sürü test yaptım farklı markalardan yine de çıktı ama daha kanda gözükmüyor
Erken gebeliklere güvenmeyin ben prodoctor en iyi marka bu ay 5 teste aynı böyle silikti kan verdim beta 2,3 yani negatif çıktı kaset test yapın laboquik marka kasette en iyi olan hiç yalancı pozitif vermedi bana 1 yıldır kullanıyorum eğer regliniz gecikmisse ya direk kan verin gecikmemisse reglinizin gecikmesini bekleyin öyle kaset test yapın en doğrusu boyle bence sonrada en doğru sonuç için kan verin

Erken gebeliklere güvenmeyin ben prodoctor en iyi marka bu ay 5 teste aynı böyle silikti kan verdim beta 2,3 yani negatif çıktı kaset test yapın laboquik marka kasette en iyi olan hiç yalancı pozitif vermedi bana 1 yıldır kullanıyorum eğer regliniz gecikmisse ya direk kan verin gecikmemisse reglinizin gecikmesini bekleyin öyle kaset test yapın en doğrusu boyle bence sonrada en doğru sonuç için kan verin
13 gün gecikti bugünle beraber kaset test hiç pozitif vermedi kan testi de vermedi erken gebelik testi silik verdi onda da hepsi mi yanlış her markadan denedim kanda niye çıkmıyor onu anlamadım yoksa da niye adet olamıyorum cuma günü kadın doğumcuya gideceğim zaten

13 gün gecikti bugünle beraber kaset test hiç pozitif vermedi kan testi de vermedi erken gebelik testi silik verdi onda da hepsi mi yanlış her markadan denedim kanda niye çıkmıyor onu anlamadım yoksa da niye adet olamıyorum cuma günü kadın doğumcuya gideceğim zaten
Kan testinin kaçtı beta çok az yukseldigin de sıfırlı değilde 2 li 3 lu rakamlarda erken gebelikler çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarıyor maalesefli

Kistte bpyle silik.cikariyormus ve betayi az bi yukseltebiliyomus kist muayene oldunuzmu belki baska bedende adette olamabilirsiniz
Cuma günü kadın doğuma gitcem yarın da sağlık ocağına gidip bir daha kan vereceğim önceden polikistik over vardı da düzeldi demişti doktor

X