• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu güne HCG sonucum pozitif

nesasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
59
23
3
22
Kızlar 2 marta gebelik testi yaptım anında çift cizgi çıktı ve dün sağlık ocağına kan vardım HCG değerim 1038.0 çıktı çok mutluyum 2 yıldır bu anı bekliyorum rabim isteyen her kese nasip etsin bu mübarek ayda🙏😘🌼❤️

Kızlar 2 marta gebelik testi yaptım anında çift cizgi çıktı ve dün sağlık ocağına kan vardım HCG değerim 1038.0 çıktı çok mutluyum 2 yıldır bu anı bekliyorum rabim isteyen her kese nasip etsin bu mübarek ayda🙏😘🌼❤️
Çok sevindim hayırlı olsun. 🌼
Hepimize nasip olur inş.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️

Merhabalar 🌸🥰 hayırlı olsunnn Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinbsaglikla 🤲 sakıncası yoksa 2 senedir deniyorsanız son zamanlarda farkli yaptiginiz bişey var mı

Back
X