Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinliği diktirmeyi düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

dikilir dikilmez fotoyu yüklerim zaten buraya canım:) düğünüm 30 nisanda umarım geç kalmamışımdır gelinlik için:61:

teşekkür ederim zehracım:66:

hadi bakalım hayırlısı...
ne cabuk gecti zaman ya, gecen sene tatlı düğün telaşlarındaydım bende :52::52:
tadını cıkar herşeyin
ben şuan özlüyorum o telaşları.. hayatım cok renksiz belkide ondan:59::59:

Çok güzel, ben çok beğendim. Etek kısmıda farklı duruyor. İnşallah aynısı gibi yaparlar.:29:

bencede cok güzel, alt kismina bayildim...
gelinlik dedigin biraz kabarik olmali zaten bence...
umarim istedigin gibi olur hersey...

çok acele yorumlarınızı bekliyorum sizce güzel mi? fazla vakit kalmadı düğüne:)

Eki Görüntüle 142529
Eki Görüntüle 142528

canım model hoş sonuçta zevk meselesi. umarım üzerinde de güzel olur ancak şu konuda bilmiyorum bana katılır mısın ama modelde belin oradaki çiçek bence sorun olabilir. neden dersen kendimden örnek veriyorum yanlış anlaşılmasın benim belim çok ince değilse ben bel hizasına çiçek koydurmam.zaten etek kabarık ve kabarıklık belden birden başlıyor (aslında basenden giderek kabarıklaşan modeller daha hoş duruyor) dolayısıyla boy uzun değilse bel kısmına bir çiçek konulunca belin kalın durabilir. nazicane fikrim canım. buna benzer bir model varsa deneyip ona göre dikime başlayabilirsin.

umarım herşey gönlünce olur:90:

bence harika.etegi benim gelinliğime benziyo.ama ben biraz pırıltıdan hoşlanıyorum fazla sade geldi bana sadece.aslında buna bide çiçeklerden tek omuz ekliyebilirsin.sade gelinliklere çok yakışıyo.

bence tek kelimeyle harikaaaa :)

şık, sade, alımlı, göz alıcı bence çok güzel
çok teşekkür ederim yorumlarınız için, gerçekten çok mutlu oldum yorumlarınızı okudukça:))

bence harika.etegi benim gelinliğime benziyo.ama ben biraz pırıltıdan hoşlanıyorum fazla sade geldi bana sadece.aslında buna bide çiçeklerden tek omuz ekliyebilirsin.sade gelinliklere çok yakışıyo.

didolincim ben pek pırıltıdan falan hoşlanmıorum ama tek omuz fikri hoşuma gitti doğrusu, gelinlik biteceğine yakın öyle birşeyler düşünebilirim:10:

bence çok hoş,,
canım çok güzelmiş. çok beğedim.
çok teşekkür ederim kızlar, böyle olumlu yorumları okudukça çok seviniyorum:)

üst kismi güzel ama altini begenmedim kalca kismindan itibaren kabarik olsa:31: bilindik model de olmaz
teşekkür ederim canım fikir için ama kalça kısmını çok ön plana çıkardığını düşündüğüm için o modelden kaçındım:10:

Back