- Konu Sahibi missbathory
-
bence harikaaa.......
çok şık bence sade ama gösterişli de. bayıldım.
çok güzel bir model.. inşallah istedigin gibi dikilir..
evet canım hatta daha bile kabarık olabilir diye düşünüodum senin bahsettiğin modelde bir kaç senedir moda sanırım çoğu arkadaşım öyle yaptırdı:)
kabarık istyrsn sanırım
üst kısım çok güzel ama altı bna göre azıcık daha dar kalça kısmından oturark gelen bi model olsa daha güzel olr die düşünüorm
beğendiğine sevindim canım:)Üst kısmını çok beğendim
evet canım hatta daha bile kabarık olabilir diye düşünüodum senin bahsettiğin modelde bir kaç senedir moda sanırım çoğu arkadaşım öyle yaptırdı:)
inşallah canım ya çok korkuyorum zaten aynısını dikemezlerse diye.
sevcihancım aynı korktuklarımı yaşamışsın walla çok stresli zamanlarmışdiktireceğim yer arkadaşımın annesinin yeri umarım öyle şeyler yaşamam:2:
göğüs kısmı evet biraz açık onu yukarı kaldırtabilirim azıcık, çok da dikkat çekmesin tabi zaten gözler gelinin üzerinde oluyor:))
dikilir dikilmez fotoyu yüklerim zaten buraya canım:) düğünüm 30 nisanda umarım geç kalmamışımdır gelinlik içingüvendigin bir yerse sıkıntı olmaz tabi.. benim şanssızlığım ya da nazarlığım diyelim onada :)) ama cok strese girmiştim..
modele istedigin formu verirler zaten.. umarım coookk güzel olur tam istedgin gibi.. burdanda dikilmiş halini görürüz inşallah..
düğün ne zamandı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?