Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinliği diktirmeyi düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

kabarık istyrsn sanırım
üst kısım çok güzel ama altı bna göre azıcık daha dar kalça kısmından oturark gelen bi model olsa daha güzel olr die düşünüorm

kabarık istyrsn sanırım
üst kısım çok güzel ama altı bna göre azıcık daha dar kalça kısmından oturark gelen bi model olsa daha güzel olr die düşünüorm
evet canım hatta daha bile kabarık olabilir diye düşünüodum senin bahsettiğin modelde bir kaç senedir moda sanırım çoğu arkadaşım öyle yaptırdı:)

Üst kısmını çok beğendim
beğendiğine sevindim canım:)

inşallah canım ya çok korkuyorum zaten aynısını dikemezlerse diye.

bende cok değişik bi model bulmustum aşık olmutum modele.. düğünüm gecen yıl mayıstaydı ben ocak ayında siparişimi verdim.. ilk prova oldu.. daha sonra ikinci prova.. ama birinci provanın aynısı.. 3.de bitmiş gibi görcen dedi.. annemle gittik... yine aynı gibi bişi.. annem dediki kızım bu ne ortada bişi yok... (bu arada provalar sürekli iptal oldu) gel zaman git zaman teslim tarihi yaklaşıyo ama ben nası bişi olacagını bilmiyorum.. arıyolar beni teslimi şu tarihte yapalım falan.. zaten nası bşi oldu bilmiyorum bile.. benim sinirlerim tepeme cıktı tabi.. almıyorum dedim.. eşim aramış.. ben nişanlısıyım ne oluyor falan.. düğüne 18 gün var bu arada.. nasıl bir stres anlatamam.. hemen cıktım girmedigim gelinlikci giymedigim gelinlik kalmadı.. düğün streside bi yandan.. hepsi üstüste.. ceyiz gitcek ev döşencek daha gelinlik yokk.. :84::84::84: çıldırmak üzereydim.. 10 gün kala istedigim gibi bi gelinlik buldum sonunda ama gel bana sor nasıl stresti.. hazır almak en mantıklısymış dedim en sonunda..

ha kadın bide beni arıyo diyoki gelinlgini almıyomusun bekliyoruz.. dedim sizin olsun ben aldım kendime gelinlik

umarım istegin gibi dikilir canım..

göğüs kısmı çok oyuk geldi bana.. yine de sizin zevkinize kalmış tabii ama genel açıdan çok hoş bi model

Canım çok güzel Allah içine sindirsin inşllh fakat kuyrugunu biraz daha uzat daha hoş olur gibime geliyor

sevcihancım aynı korktuklarımı yaşamışsın walla çok stresli zamanlarmış diktireceğim yer arkadaşımın annesinin yeri umarım öyle şeyler yaşamam:2:
göğüs kısmı evet biraz açık onu yukarı kaldırtabilirim azıcık, çok da dikkat çekmesin tabi zaten gözler gelinin üzerinde oluyor:))

güvendigin bir yerse sıkıntı olmaz tabi.. benim şanssızlığım ya da nazarlığım diyelim onada :)) ama cok strese girmiştim..
modele istedigin formu verirler zaten.. umarım coookk güzel olur tam istedgin gibi.. burdanda dikilmiş halini görürüz inşallah..

düğün ne zamandı bu arada

dikilir dikilmez fotoyu yüklerim zaten buraya canım:) düğünüm 30 nisanda umarım geç kalmamışımdır gelinlik için

teşekkür ederim zehracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…