- Konu Sahibi missbathory
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence harikaaa.......![]()
çok şık bence sade ama gösterişli de. bayıldım.
çok güzel bir model.. inşallah istedigin gibi dikilir..![]()
evet canım hatta daha bile kabarık olabilir diye düşünüodum senin bahsettiğin modelde bir kaç senedir moda sanırım çoğu arkadaşım öyle yaptırdı:)
kabarık istyrsn sanırım
üst kısım çok güzel ama altı bna göre azıcık daha dar kalça kısmından oturark gelen bi model olsa daha güzel olr die düşünüorm![]()
beğendiğine sevindim canım:)Üst kısmını çok beğendim
evet canım hatta daha bile kabarık olabilir diye düşünüodum senin bahsettiğin modelde bir kaç senedir moda sanırım çoğu arkadaşım öyle yaptırdı:)
inşallah canım ya çok korkuyorum zaten aynısını dikemezlerse diye.
sevcihancım aynı korktuklarımı yaşamışsın walla çok stresli zamanlarmışdiktireceğim yer arkadaşımın annesinin yeri umarım öyle şeyler yaşamam:2:
göğüs kısmı evet biraz açık onu yukarı kaldırtabilirim azıcık, çok da dikkat çekmesin tabi zaten gözler gelinin üzerinde oluyor:))
dikilir dikilmez fotoyu yüklerim zaten buraya canım:) düğünüm 30 nisanda umarım geç kalmamışımdır gelinlik içingüvendigin bir yerse sıkıntı olmaz tabi.. benim şanssızlığım ya da nazarlığım diyelim onada :)) ama cok strese girmiştim..
modele istedigin formu verirler zaten.. umarım coookk güzel olur tam istedgin gibi.. burdanda dikilmiş halini görürüz inşallah..
düğün ne zamandı bu arada![]()