Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinliği diktirmek istiyorum

svdd

Herşey senden sonra daha da anlam kazandı...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
337
68
323
35
Merhaba kızlar özellikle sormak istediğim bir konu var ekim 20 de düğünüm olacak ve gelinlik arayışlarına girdim harıl harıl. Bir model buldum sormak istiyorum acaba kullanılan tül ve yöntem nedir ? Ben hayal tül ve mendil etek olarak tahmin ettim ama doğru mudur acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar bu pazar gelinlikçiye gidip diktirmeye başlamam gerekiyo ama hiç birşey bilmeden de gitmek istemiyorum kandırırlar diye.. Bu konuda zaten geç kalmış biri olarak..

Eklentiler

• $image (2).jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 287
  • $image.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 242
  • $image (1).jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 184
Bu gelinlik türkiyede birçok farklı ilde şubesi bulunan ve uygun diyebileceğimiz fiyata satış yapan Henna gelinlik markasına ait. Diktirmeden önce neden kendini almayı düşünmediniz ki? Küçük yerde bile oturuyorsanız yakın büyük bir ile gidip alabilirsiniz belki...

ben 38 kilo ve kısa boylu biriyim benim ölçülerime uygun bulamayacağım kanısında olduğum için diktirmek istiyorum bugünlerde gezeceğim fatihe falan bakacağım ama henna'nın kadiköy'de yeri var sanırım öyle duymuştum en iyisi cumartesi orayada bakarım

Büyük ihtimal daraltma yapıyorlardır. Yapmıyorlarsa bile kumaşı filan orada sorarsınız. Etek mendil etek değil, katlı etek. Organze kumaştan. Üstüne dantel aplike var sanıyorum.

öncelikle Allah içine sindirsin canım

güvenilir mi moda evi bulursan vücut ölçüne göre diktirmen daha mantıklı. daralttırma yaptırıp boyuyla değişilik yaptırcağına.

-gelinlik mendil etek değil.

-organzenin üzerine katlı tüller uygulanmış. her boyda öncekinden biraz uzun olarak gözükmesi sağlanmış.

Büyük ihtimal daraltma yapıyorlardır. Yapmıyorlarsa bile kumaşı filan orada sorarsınız. Etek mendil etek değil, katlı etek. Organze kumaştan. Üstüne dantel aplike var sanıyorum.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sağol

zamanım çok az kaldı modeli gösterdiğim çoğu gelinlikçi mendil etek dedi demek ki güvenilir değiller off kafam karıştı yaa şimdiye kadar hiç model denemedim bide işin kötüsü yani gittiğim hiç bir yer hiç bir model denettirmedi bunun bile nasıl duracağı hakkında bir fikrim yok kötü durumdayım sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…