Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün gebelik testi yaptım bir kaç saat bekledikten sonra çok az da olsa pembemsi bir çizgi göründü hamilelik olabilir mi acaba bundan öncede yapmıştım ama böyle olmamıştı şahsen anlayamadım bana yardımcı olun
Bugün gebelik testi yaptım bir kaç saat bekledikten sonra çok az da olsa pembemsi bir çizgi göründü hamilelik olabilir mi acaba bundan öncede yapmıştım ama böyle olmamıştı şahsen anlayamadım bana yardımcı olun ☺
10 dakikadan sonra cikan cizgiler gecersiz canim saglikli sonuc alabilmek icin testi ilk idrarla tekrarlayin gebelik varsa birkac dakika icerisinde 2. cizgi cikar zaten
Ben gebelik testine çift çizgi görüp hastaneye koşup eli boş dönenlerdenim :/
Bence ufacık belirtide test yapılması ve kan verilmesi gerekmez sanırım akışına bırakmak gerek
Ben gebelik testine çift çizgi görüp hastaneye koşup eli boş dönenlerdenim :/
Bence ufacık belirtide test yapılması ve kan verilmesi gerekmez sanırım akışına bırakmak gerek
Canım bu gebelik testlerinde ilk yarım saatten sonrası dikkate alınmamalıymış yani birkaç gün sonra tekrar denemelisin bende henüz yapmadım testi. İnşallah mutlu haberlerle döneriz
Canım bu gebelik testlerinde ilk yarım saatten sonrası dikkate alınmamalıymış yani birkaç gün sonra tekrar denemelisin bende henüz yapmadım testi. İnşallah mutlu haberlerle döneriz