• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bu gebelik testi ne bakakmisiniz

Camelya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
12
4
1
26
Bugün gebelik testi yaptım bir kaç saat bekledikten sonra çok az da olsa pembemsi bir çizgi göründü hamilelik olabilir mi acaba bundan öncede yapmıştım ama böyle olmamıştı şahsen anlayamadım bana yardımcı olun ☺️

Bazı testler yapabiliyo bunu. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın. 🤗

Ben gebe degilken 1 gece de beklese ayniydi negqtif testi tekrarlayin koyulasir gun gectikce gebelik varsa

Bugün gebelik testi yaptım bir kaç saat bekledikten sonra çok az da olsa pembemsi bir çizgi göründü hamilelik olabilir mi acaba bundan öncede yapmıştım ama böyle olmamıştı şahsen anlayamadım bana yardımcı olun ☺
10 dakikadan sonra cikan cizgiler gecersiz canim saglikli sonuc alabilmek icin testi ilk idrarla tekrarlayin gebelik varsa birkac dakika icerisinde 2. cizgi cikar zaten

Ben gebelik testine çift çizgi görüp hastaneye koşup eli boş dönenlerdenim :/
Bence ufacık belirtide test yapılması ve kan verilmesi gerekmez sanırım akışına bırakmak gerek

Kızlar bakarmısınız 5 gün geciktim sabah test yaptım yaklaşık 2 saat sonra test çizgisine kadar açık pembe renk oldu bilen var mı

Eklentiler

• 8BBAC839-E6DE-4DDF-93EB-C024A4C2D5F9.jpeg
    8BBAC839-E6DE-4DDF-93EB-C024A4C2D5F9.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar bakarmısınız 5 gün geciktim sabah test yaptım yaklaşık 2 saat sonra test çizgisine kadar açık pembe renk oldu bilen var mı

Canım bu gebelik testlerinde ilk yarım saatten sonrası dikkate alınmamalıymış yani birkaç gün sonra tekrar denemelisin bende henüz yapmadım testi. İnşallah mutlu haberlerle döneriz 🥰

Canım bu gebelik testlerinde ilk yarım saatten sonrası dikkate alınmamalıymış yani birkaç gün sonra tekrar denemelisin bende henüz yapmadım testi. İnşallah mutlu haberlerle döneriz 🥰
Adet olacakmışım gibi de sancı var zaten yine olmadı hakkında hayırlısı inş sen mutlu haber alırsın cnm 🤲

Back