Kızlar bu durum normal mi?

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.412
1.409
63
28
Kızlar 40. haftamın içindeyim, bebek sadece tek bir yere dikiliyor. Sabah bir kalkıyorum karnım sipsivri ve yamuk duruyor. Doğum pozisyonuna gelmişti bebek 35. haftada, yani bu sivrilik başı değil. Sanırım poposu çünkü ayaklarını sağ karnımda hissediyorum. Oraya bastırıyor kendini, poposunu da böyle dimdik yapıyor. Doktora da kaç defa söyledim ama olur öyle şeyler deyip kestiriyor. Etrafımda 50 tane gebeye tanık oldum şimdiye kadar, kimse de böyle bir durumdan bahsetmedi. İçime korku düşüyor, acaba içerde kordonuna mı dolandı, acaba kanala girmeye çalışıyor da giremiyor mu vs. vs. şeyler işte. Bilginiz var mı?

Benim de bilgim yok canım

Aslında konuyu başka yerde açtınız mı bilmiyorum ama mart anneleri grubuna yazsanız sizin haftanıza yakınlar belki vardır aralarında tecrübeli olan.

Benim de son haftalarda böyle oluyordu. Normal. Bebek baş aşağı ama gövdesi dikilen tarafta, ayak ve ellerde diğer tarafta heralde. Sırtını veya poposunu dayıyor o tarafa.

Çok normal böyle olması 2 hamilelik yaşadım kadın doğum koridorlarda beklerken artık karnımın şeklinden utanıyorum diyordum etrafta herkesin göbeği normal benimki yamuk yumuk dirseklerini bile hissediyordum tekme mi atıyor dirseğiyle mi çiziyor anlıyordum. Zaman daraldıkça bebek büyüyor her daralıyor fazla hareket alanı olmuyor karnınızda uyuduğunu da düşünürsek popişi dikmiş uyumuş olabilir

Ay çok teşekkür ederim, çok iyi oldu bu mesaj normal mi doğum yaptınız? Allahım yavrularınıza sağlıklı ve mutlu ömürler nasip etsin

34 haftadayım bebek baş geliş yani benim de kafası aşağıda ama hep bu şekilde göbeğimi yamultuyor. Hiç sorun olduğunu düşünmedim genelde sağ tarafımda şişlik oluyor bence endişelenmeyin kafasına göre hareket ediyor

Ay çok teşekkür ederim, çok iyi oldu bu mesaj normal mi doğum yaptınız? Allahım yavrularınıza sağlıklı ve mutlu ömürler nasip etsin
Rica ederim ben teşekkür ederim ilki hastaneye gittiğimde açıklığım 3 cmdi sancım yoktu ağrım yoktu öylesine gitmiştim kontrole doğum başlamış diye doktorum bırakmamıştı. 7 saat suni sancı aldım açıklık ilerlemeyince bebeğin kalbi strese girdi ve acil sezaryene alındım. 2. Doğumumda da yine öylesine kontrole gittim açıklığım 5 cmdi doktor nasıl durdun hiç ağrın yok mu senin dedi yoo dedim ilki normal doğum olsaydı şimdi bi kaç saate doğururdun dedi ama iki hamileliğim birbirine yakındı mecbur yine sezaryene girdim çok kolay bi doğumunuz olur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…