• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu da Benim Gelinliğim

canım mutluluklar...ben seni bir mankene çok benzettim..özellikle gözlerini ve yandan çekilmiş halinde...adı didem uzel di galiba.. hani nihat doğanla birlikteydi...

:1shok:gelinliğin çok güzel bayıldım vallakaydirigubbakcemile5mutluluğunuz daim olsunŞeniz

ben bu tarz gelinlikleri pek sevmem ama sen içinde parlamışsın resmen. çok güzel olmuş. sana çok yakışmış. mutluluğunuz daim olsun şeker...huzur ve bereket evinizden hiç ayrılmasınopuyorumnanaktan

maşallah çok güzel oluşsun........... mutluluklar............... opuyorumnanaktan zemuszemus Şeniz :1hug: a.s. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Canım mutluluklar dilerim
Gerçekten çok güzel gelin olmuşsun çok beğendim
gelinlik modelinde çok değişik :1hug:

canım benim gelinliğin gerçekten harika ayrıca çokta güzel gelin olmuşsun:nazar:

Saygınızın, Sevginizin ve Mutluluğunuzun ömür boyu sürmesi dileği ile:Saruboceq:.......

Arkadaslar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Derin bir amiiiin diyorum.
Insallah 5 haftaya kadar da kizimiz katiliyor ailemize.

maşallahhh çok güzel bi gelin olmuşsnz :nazar: we gerçekten gelinliğin etek kısmına bittim bn de öyle diktirmek istiyorum yerimseniben

:nazar: :nazar: harikasıııınnn :nazar::nazar:

alkisalkisalkis içindekiyle dışındaki birbiriyle yarış yapmışlar adeta.alkisalkisalkis

:asigim: sende gelinliğinde çok güzel çok hoşsunuz.:asigim:

:1hug:mutluluklar tatlım,eşinlede çok yakışmışsınız birbirinize,:1hug:

:Saruboceq:allah mutluluğunuzu daim etsin.:Saruboceq:

opuyorumnanaktan çok öpüyorumm çooookkkk opuyorumnanaktan

Back