Kızlar bu da Benim Gelinliğim

wowwwwwww bayildim sacindan basindan tacindan tut gelinligine kadar harika olmussun cok yakismis masallah
allahim ömür boyu mutlu etsin insallaha.s.

canım çok tatlı resimlerin gelinliğinde çok güzel her genç kızın giymek istediği gelinlikten benim gelinliğim çok sadeydi.allah nazarlardan saklasın seni.hihoyyyt

ayyy canım yaaaaa peri kızı gibisin maşallahhhhhhhhhhhhhŞeniz

Rabbim mutluluğunuzu bozmasın tatlım yavrunuzla taçlansın aşkınız

gelinliğinde harika gerçekten çokta yakışmışŞeniz

sana çok yakışmış çok guzel olmuş değişik bi gelınlık eteklerıde çok hoş
hadi nessem senıde gorelım :jeyyar:

kızlar burası özgür bir site düşündüğümüz söyleme hakkım var :icecream:klava:

ben bu tarzları sevmiyorum dedim ama kendi beğenmiş giymiş sorun yok
ben giymicem o kadar
delikafadulden

kızlar burası özgür bir site düşündüğümüz söyleme hakkım var :icecream:klava:

ben bu tarzları sevmiyorum dedim ama kendi beğenmiş giymiş sorun yok
ben giymicem o kadar
delikafadulden

canım tabi ki herkesin kendi fikrini söyleme özgürlüğü vardır ama kırmadan incitmeden senin gibi lom lom konuşmak biraz saygısızlık gibi geldi bana beğenmesen bile karşıda ki insan onu en özel günlerinden birinde giymiş saygı duyup mutluluklar dilemek düşer sana söz gümüşse sükut altındır öyle oklava smili falan ne gerek var yeni üye olmuşun zaten ilk günden arkadaş kaybediyorsun hadi kolay gelsin şimdiden kendine bi gelinlik tasarlamaya başlasan iyi olur anca yetişir :roflol::roflol:

Gelinliğin harika canım sana çok yakışmış saç makyaj süper görünüyorsun mutluluklar dilerim edoş bebeğinizle :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…