Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 4 Ocak ve 6 ocakta 2 ayrı işlem olacak şekilde ardışık embriyo transferi oldum.Arkadaslar bu gün transferin 6 günüdü amma hecbir deyişiklik yok.sadece dün akşama kadar sag tarafdan karnımda küt agrı vardı bugun oda yok.ayın 6 sı transferi olan varmı
Birdeyişiklik hiss ediyomusun canım.inşallah elimiz boş kalmasın dileyen herkese rabbim saglıklı hayırlı evlad versin bizede versinMerhaba 4 Ocak ve 6 ocakta 2 ayrı işlem olacak şekilde ardışık embriyo transferi oldum.
Merhaba bende 6 ocakta 5gun emriyosu transfer oldum belim çok agriyo bide sürekli adet olucakmisim gibi sancım oluyo benim hiç kasıklarımda ağrı batma olmadı bugün test yaptım çok silik bi çizgi çıktı bilmiyorum emin degilimArkadaslar bu gün transferin 6 günüdü amma hecbir deyişiklik yok.sadece dün akşama kadar sag tarafdan karnımda küt agrı vardı bugun oda yok.ayın 6 sı transferi olan varmı
Âmin Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin hiç kimsenin kucağına boş bırakmasın hele ki bu yolda maddi manevi bizler gibi yıpranan anne adayları içinBirdeyişiklik hiss ediyomusun canım.inşallah elimiz boş kalmasın dileyen herkese rabbim saglıklı hayırlı evlad versin bizede versin
Gerçekten mi bugün kaçıncı gün oluyor vallahi ben saymadım sırf test yapmayayım evde diye hemen kan versene sonra tekrarla tabii ki testini ama sakın da umutsuzluğa düşme bak ben 3.5 sene oldu ne idrarda ne kanda hiç böyle pozitifsin ucunu bile almadım umarım ben de bu sefer hayatımın ilkini yaşarım bu sefer mutluluktan ağlarımMerhaba bende 6 ocakta 5gun emriyosu transfer oldum belim çok agriyo bide sürekli adet olucakmisim gibi sancım oluyo benim hiç kasıklarımda ağrı batma olmadı bugün test yaptım çok silik bi çizgi çıktı bilmiyorum emin degilim
Bugün transfer hariç 6 günüm dayanamayıp test yaptım ama çok silik cikiyo korkuyorum açıkcasi benimde 3. Yilim bi dış gebelik geçirdim bide pcos var bende maddi manevi çok yiprandik rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize bu duyguyu yaşatsın insallah sende test yapınca lütfen sonucunu atarmisin merakla bekliyorumGerçekten mi bugün kaçıncı gün oluyor vallahi ben saymadım sırf test yapmayayım evde diye hemen kan versene sonra tekrarla tabii ki testini ama sakın da umutsuzluğa düşme bak ben 3.5 sene oldu ne idrarda ne kanda hiç böyle pozitifsin ucunu bile almadım umarım ben de bu sefer hayatımın ilkini yaşarım bu sefer mutluluktan ağlarım
Maddi manevi yorucu süreç ben ardışık transfer olduğum için dört ve 6 Ocak’ta 2 ayrı transfer parası verdim ilaçlar falan derken insan ister istemez yoruluyor
Rabbim bu yolda yürüyen evlat için çabalayan herkesin yardımcısı olsun ve kalbindeki o güzel sonucu nasip etsin inşallah buraya hepimiz pozitif yazarız
Ya sen gidip kan versene yarın falan kesin var ya vallahi hadi şimdiden böyle tebrik edesim falan geldi sonuçta olmasa silik bile çıkmazdıBugün transfer hariç 6 günüm dayanamayıp test yaptım ama çok silik cikiyo korkuyorum açıkcasi benimde 3. Yilim bi dış gebelik geçirdim bide pcos var bende maddi manevi çok yiprandik rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize bu duyguyu yaşatsın insallah sende test yapınca lütfen sonucunu atarmisin merakla bekliyorum
Bende 6 ocakta bir tane 5. gün embriyo transfer oldum doktorum 16 ocakta kan testi vermemi istedi 16’sını bekliyorum ve bende de hiç belirti yok diyebilirim kendimi asla dinlemiyorum ama burada anlatılanlar gibi bariz rahim bel yada göğüs ağrıları yaşamıyorum transfer anından itibaren aşırı duygusalım süreci mutlu geçir diyorlar ama ben sadece sebepsiz ağlamamak için uğraşıyorum yatıp kalkıp dua etmekten başka çarem yok bende elimden geldiğince öyle yapıyorumArkadaslar bu gün transferin 6 günüdü amma hecbir deyişiklik yok.sadece dün akşama kadar sag tarafdan karnımda küt agrı vardı bugun oda yok.ayın 6 sı transferi olan varmı