• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu adam beni seviyor mu sizce ? Nasıl adım atmalıyım ???

hayalet06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
584
43
18
34
Kütahya
Merhaba yeni bir konuda daha merhaba kızlar :54::16:
Derdime en iyi çare olabilecek yardımcı olabilecek sizlersiniz sanırım çünkü bilen arkadaşlarımdan taraflı cevap verenler var hiç yorum yapmayanlar var ya da fesatlık düşünenler..
Yani Öyle ki en tarafsız yorumlar sizde gelecek olmalı..
Hemen anlatayım
Ben özel iyi bir şirkette çalışıyorum şirketimize uzun zamandır aylardır gelen (danışmanlık hizmeti yapıyor) bir genç adam var..Ben ondan çok hoşlanıyorum açıkçası..Onun ise bana bakışlarını yakalıyorum benden hoşlandığını da farkediyorum zaten bilirsiniz bir kadın hisseder . Ben onun kişiliğini,karakterini tanıdıkça daha da aşık oluyorum sanki sürekli onu düşünüyorum ama bu adam ayda sadece 3-4 kez geliyor şirketimize(eksik ya da fazla gelemez insiyatifinde değil kanun çerçevesinde uzmanlarla birlikte geliyor yani istese daha çok gelir diye düşünmemeniz için yazıyorum bunu ) geldiğinde de benimle hiç bir alakası olmuyor benim departmanımla yani hiiçç alakası yok .Sadece öğle tatilinde yarım saat -1saat görüşme sansımız oluyor o da denk gelirse , ortam yaratılırsa falan ancak öyle..Bu hafta geldi yine bakışlarını yakaladım bende baktım çünkü cidden bir adım atmasını bekliyorum o benle ben onla konuşmaya çalışıyorum konu açmaya çalışıyoruz ama bir yerde tıkanıyor ve etraftakiler çok kıskanç onlar yanlış anlayacak diye ya o ya ben susmak zorunda kalıyoruz .Benim şirketime geldiği içinde benden bir adım mı bekliyor anlamadım 28 yaşında bu bahsettiğim adam..Bende 25..
Dayanamadım faceden buldum ekledim ama en son facee 2012 yılında eklemeler yapmış yani face girmiyor sanırım kabul etmedi beni..
Geçen gün geldiğinde bursada çok güzel bir çiftlik var gittin mi SİZİN ŞİRKET ORAYA BENZİYOR çok hoş dye durup dururken muhabbet açtı hayır dedim ama önümüzdeki ay bursaya gitcem dedim obende bu haftasonu gitcektim seni götürebilirim diyecektim dedi.
Yani bariz hoşlanıyor benden
Benim yapmam gereken nedr kızlar çok düzgün oturaklı utangaç bir adam ne yapmam gerek çok istiyorum bu insanı :(:50::50:

Son düzenleme:
Güzel heyecanlar bunlar ya. Aynı yaştayız buarada. Bursa'ya götürebileceğini söylediyse bence sana karşı boş değil. Bursa işi olursa zaten hızlı birşekilde gelişir olaylar. Ama gidemezseniz bu muhabbetlere devam edin. Sizde konu açmaya çalışın. Yemekte birlikte denk gelin, birlikte yiyin falan. Zaten laf lafı açar, gerçekten birşeyler hissediyorsa devamını getirir.

Ondan hoslandiginizi kücük de olsa belli edebilirsiniz.
Ama yine de illk adimi ondan bekleyin derim, eger düsündügünüz gibi sizden hoslanmiyorsa bu sefer adim attiginiz icin pisman olursunuz.

Güzel heyecanlar bunlar ya. Aynı yaştayız buarada. Bursa'ya götürebileceğini söylediyse bence sana karşı boş değil. Bursa işi olursa zaten hızlı birşekilde gelişir olaylar. Ama gidemezseniz bu muhabbetlere devam edin. Sizde konu açmaya çalışın. Yemekte birlikte denk gelin, birlikte yiyin falan. Zaten laf lafı açar, gerçekten birşeyler hissediyorsa devamını getirir.

Teşekkür ederim cevap yazıdğınız için.. Evet tatlı heyecanlar ama önceki ilişkimde çok acı çektim yalancı bir insandı ve aldatıldım..Ş imdi bu çocuğun kişiliğini tanıdıkça aşık oldum içten içe:25::25:
İş yerindeki kızlardan biri de sanki ondan hoşlanıyor :26: kıskandığını hissediyorum işim zor yani biraz..
Bursa'ya gitmeyeceğim gidersem meraklı gibi olurum ..İnşallah bir adım atar kendisi bursalı zaten korkuyorum bırakıp işi gidecek diye :(
Dua edin inşllah bir adım atar artık ya :(:53:

Ondan hoslandiginizi kücük de olsa belli edebilirsiniz.
Ama yine de illk adimi ondan bekleyin derim, eger düsündügünüz gibi sizden hoslanmiyorsa bu sefer adim attiginiz icin pisman olursunuz.

Bende o da bariz bir şekilde belli ettik aslında ..Bende gülümsüyorum ona baktığımda birlikte bir kez yürüdük böyle güzelmiş hep yürüyelim dedi
Bende bursa da şuraya nasıl gidebilirim tarif edermisin dedim bakıştık falan ikimizde belli ettik aslında :34:

Daha ne desin:) adamın ilgisi var siz de boş olmadığınızı belli edin. Bence ilk yapacağınız şey buluşmak değil de iletişim kurabilmeniz. Telefon numarasını alın bir şekilde çok basit bir adım bence... yahut onun almasını sağlayın:) sonra akışına göre karar verirsiniz yolunuzun devamına....

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Daha ne desin:) adamın ilgisi var siz de boş olmadığınızı belli edin. Bence ilk yapacağınız şey buluşmak değil de iletişim kurabilmeniz. Telefon numarasını alın bir şekilde çok basit bir adım bence... yahut onun almasını sağlayın:) sonra akışına göre karar verirsiniz yolunuzun devamına....

Evet zaten telefonumu alsın diye ben şöyle bir şey yaptım olmadı beceremedim ya da o beceremedi anlatyayım bakın ==>
Bursa için bir yer sordum tarif etti bende dedim ki vala bulamazsam kaybolursam bursaya gidince ararım artık seni kayboldum diye deidm :)
Oda güldü haha evet ararsın artık dedi :)

Orda dese olurdu telefonum var mı ki al bir şey olursa ara deseydi ya :)
De me diii :43:

Evet zaten telefonumu alsın diye ben şöyle bir şey yaptım olmadı beceremedim ya da o beceremedi anlatyayım bakın ==>
Bursa için bir yer sordum tarif etti bende dedim ki vala bulamazsam kaybolursam bursaya gidince ararım artık seni kayboldum diye deidm :)

Yine bir konuşmanız için başka bir şey planlayın bence:) insan bazen sonradan algılıyor kaçırdığı fırsatı;)

Yine bir konuşmanız için başka bir şey planlayın bence:) insan bazen sonradan algılıyor kaçırdığı fırsatı;)

Ayyy off ya kız olunca zor oluyor adım atmak vala ..Yanlış anlaşılırım tabiri caizse yalak bir kız şımarık olarak nitelendirirse diye korkuyorum aslında :26::26:
Herkese mi böyle davranıyor bu kız falan diye düşünmesinde aman..:30::45:
Ne diyebilirim mesela ki :26::26: nasıl konu açarım elim ayağım dolaşıyor vala birbirine o çocuğu görünce :1:

Bende o da bariz bir şekilde belli ettik aslında ..Bende gülümsüyorum ona baktığımda birlikte bir kez yürüdük böyle güzelmiş hep yürüyelim dedi
Bende bursa da şuraya nasıl gidebilirim tarif edermisin dedim bakıştık falan ikimizde belli ettik aslında :34:

bence de sana ilgisi var ama dediğin gibi utangaç olduğunu düşünmüyorum.

utangaç olan bir erkek hep yürüyelim ya da bursaya götüreyim gibi laflar etmez.

ondan dolayı utangaç diye düşünüp adım atma.

iş ortamı olduğu için söylemeye çekiniyor olabilir sadece. bir daha görürsen seni facebookta ekledim görmedin mi falan diyebilirsin?

ama hislerini belli etmekten başka bir şey yapma bence.

Sabırla bekleyeceksin.Yapacağın başka birşey yok.Madem önceki ilişkiden acı çekerek çıktınçBence şu an aceleci davranma ve tanıyıp bilemediğin bir insana aşk gibi duygular besleme.

bencede senden hoşlanmış ama senin duygularından da emin olmak istiyo olabilir o yüzden hoşlandığınızı belirticek yada onu bu konuda cesaretlendirecek bir kaç adım atmanız doğru olur. Ha bu arada hazır size bursada şöyle bir yer varmış demişken sizde yaa sen söyleyince çok merak ettim bana gittiğinde resimlerini atar mısın? beğenirsem arkadaşlarla oraya da gidicem bursada diyebilirsiniz. Böylelikle numaranı isteyebilmek için fırsat doğabilir...

ee cnm sen deseydn ya iletişimi nasıl saglıcaz bende telefonun yokki fılan deseydın. azcık sen ataga gec devamı gelecektır. yoksa hep karsıdan beklersen böle seyleri fırsatları kacırırsn.

Madem ikinizde sözlerinizle ve gözlerinizle belli ettiyseniz, su anda beklemekten baska birsey yok.
Erkegin adim atmasini beklemek her zaman daha iyidir.
Bir daha geldiginde biraz uzak durun bakalim ne tepki verecek, kendinizi geri cekin yani biraz, eger gercekten sizden hoslaniyorsa sasiracaktir ve belki adim atmak icin ataga gececektir.

bence de sana ilgisi var ama dediğin gibi utangaç olduğunu düşünmüyorum.

utangaç olan bir erkek hep yürüyelim ya da bursaya götüreyim gibi laflar etmez.

ondan dolayı utangaç diye düşünüp adım atma.

iş ortamı olduğu için söylemeye çekiniyor olabilir sadece. bir daha görürsen seni facebookta ekledim görmedin mi falan diyebilirsin?

ama hislerini belli etmekten başka bir şey yapma bence.

Evet aynen de öyle tam da öyle..
İŞ Ortamı olduğu için çekiniyor işimi kaybederim ; ters bir şey söyler ya da birine müdürlerden birine laf gider de işimden olurum gibilerinden çekiniyor diye düşünüyorum..
ÖYle diyeyim ozaman faceden eklemiştim seni faaln diyeyim bi bakalım haftaya gelicek artık geçti bu hafta :(

Merhaba yeni bir konuda daha merhaba kızlar :54::16:
Derdime en iyi çare olabilecek yardımcı olabilecek sizlersiniz sanırım çünkü bilen arkadaşlarımdan taraflı cevap verenler var hiç yorum yapmayanlar var ya da fesatlık düşünenler..
Yani Öyle ki en tarafsız yorumlar sizde gelecek olmalı..
Hemen anlatayım
Ben özel iyi bir şirkette çalışıyorum şirketimize uzun zamandır aylardır gelen (danışmanlık hizmeti yapıyor) bir genç adam var..Ben ondan çok hoşlanıyorum açıkçası..Onun ise bana bakışlarını yakalıyorum benden hoşlandığını da farkediyorum zaten bilirsiniz bir kadın hisseder . Ben onun kişiliğini,karakterini tanıdıkça daha da aşık oluyorum sanki sürekli onu düşünüyorum ama bu adam ayda sadece 3-4 kez geliyor şirketimize(eksik ya da fazla gelemez insiyatifinde değil kanun çerçevesinde uzmanlarla birlikte geliyor yani istese daha çok gelir diye düşünmemeniz için yazıyorum bunu ) geldiğinde de benimle hiç bir alakası olmuyor benim departmanımla yani hiiçç alakası yok .Sadece öğle tatilinde yarım saat -1saat görüşme sansımız oluyor o da denk gelirse , ortam yaratılırsa falan ancak öyle..Bu hafta geldi yine bakışlarını yakaladım bende baktım çünkü cidden bir adım atmasını bekliyorum o benle ben onla konuşmaya çalışıyorum konu açmaya çalışıyoruz ama bir yerde tıkanıyor ve etraftakiler çok kıskanç onlar yanlış anlayacak diye ya o ya ben susmak zorunda kalıyoruz .Benim şirketime geldiği içinde benden bir adım mı bekliyor anlamadım 28 yaşında bu bahsettiğim adam..Bende 25..
Dayanamadım faceden buldum ekledim ama en son facee 2012 yılında eklemeler yapmış yani face girmiyor sanırım kabul etmedi beni..
Geçen gün geldiğinde bursada çok güzel bir çiftlik var gittin mi çok hoş dye durup dururken muhabbet açtı hayır dedim ama önümüzdeki ay bursaya gitcem dedim obende bu haftasonu gitcektim seni götürebilirim diyecektim dedi.
Yani bariz hoşlanıyor benden
Benim yapmam gereken nedr kızlar çok düzgün oturaklı utangaç bir adam ne yapmam gerek çok istiyorum bu insanı :(:50::50:

bu arada aklıma gelen bir şeyi söylemeden geçemicem.

ayda 3-4 kez gördüğün birine de fazla güvenme. başka firmalarda da başkalarına ilgili davranıyordur belki bilemezsin.

öyledir demiyorum yanlış anlama ama onun adımlarını beklersen daha iyi olur açısından diyorum.

en azından aklında şüphe kalmaz. :34:

Sabırla bekleyeceksin.Yapacağın başka birşey yok.Madem önceki ilişkiden acı çekerek çıktınçBence şu an aceleci davranma ve tanıyıp bilemediğin bir insana aşk gibi duygular besleme.

1 yıldır uzaktan izliyorum hali tavrı bambaşka tam istediğim gibi tabi nasıl olur sonu bilemem ama ..umarım ikimiz içinde güzel olur her şey umarım ..:14:
Son 1 aydır da birbirimizi keşfettik sanki

bu arada aklıma gelen bir şeyi söylemeden geçemicem.

ayda 3-4 kez gördüğün birine de fazla güvenme. başka firmalarda da başkalarına ilgili davranıyordur belki bilemezsin.

öyledir demiyorum yanlış anlama ama onun adımlarını beklersen daha iyi olur açısından diyorum.

en azından aklında şüphe kalmaz. :34:

Evet tabii ki belki dediğiniz gibidir haklısın ..1 yıldır tanıyorum kendisini daha ama toplam oturup konuşmamız 10u geçmemiştir
ama 3 yıldr bu şirketteymiş başkalarında da duyduğum hep aynı şeyler

Back