Güneş Kremleri Kızlar bronzlaştırıcı havuç yağı hakkında yardım

Güneş kremleri, bronzlaşma

OykuUgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
52
0
Ben geçen yaz krem şeklinde havuç yağlı bir bronzlştırıcı kullanmıştım çokta memnun kalmıştım. fakat benim olmadığım için ve pek üstünde durmadıgım için markasını unuttum turuncu bişeydi. dün de platin e sordum bana rosensenin havuç özlü spreyini önerdi arastirmadan almak istemedim. benim amacım kakao gibi olmak değil yani kararmak istemiyorum buğdaya kaçan beyaz bir tenim war. o yüzden havuç yağı tercihimdir yalnız yağ mi almalıyım yoksa havuç yağı özlü krem mi

Arkadaşlar ben havuç ekstreli Sun Cream kullanıyorum.Ondüla markası kahverengi minik kabı var.Ve çok memnunum 3 kere de fln acaip yakıyor ve miss gibi kokuyorr....çok da ekonomik deneyinnn kullanmadan önce güneşte bekletmeniz lazım azıcık katı çünkü. $fotoğraf (12).JPG

ben de eczaneden 2-3 liraya bi havuç kremi almıştım ama 50-60 lira verip de aldıklarımdan çok daha memnun kaldım :KK9:

ben de eczaneden 2-3 liraya bi havuç kremi almıştım ama 50-60 lira verip de aldıklarımdan çok daha memnun kaldım :KK9:

Bende gecen yaz havuc yagini duydugumda eczaneden bir tane almistim.
Hem ekonomik hem de cok fazla asiri kavurmayan bir krem :KK9:
Tavsiye ederim yani, eczanelerde de bulabilirsin gunes kremi satan diger kozmetikcilerde de
images

Geçenlerde watson magazasında görmüştüm havuz yağı özlü bir sprey ama adını unuttum şimdi.. ordaki görevli bayanda aynı senin kendini tarif ettiğin gibi bugday tenliydi ve oda o ürünü kullandığını çok memnun olduğunu söylemişti. Dene istersen bir.. Ama adını pek hatırlamıyorum zaten gittiğinde bulabilirsin kolaylıkla.

Ben geçen yaz krem şeklinde havuç yağlı bir bronzlştırıcı kullanmıştım çokta memnun kalmıştım. fakat benim olmadığım için ve pek üstünde durmadıgım için markasını unuttum turuncu bişeydi. dün de platin e sordum bana rosensenin havuç özlü spreyini önerdi arastirmadan almak istemedim. benim amacım kakao gibi olmak değil yani kararmak istemiyorum buğdaya kaçan beyaz bir tenim war. o yüzden havuç yağı tercihimdir yalnız yağ mi almalıyım yoksa havuç yağı özlü krem mi

otacı markasından bahsediyorsun sanırım

X