KIZLAR BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VARMI

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
kızlar merhaba

ben 25.04 te çatlatma iğnesi oldum
27,04 te 2 yumurtam çatlamıştır.

07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oluyor bayağı normal mi?

dr adeti beklicez geç döllenmede olur diyor.

şuan 16. gündeyim ve dün idrar testi pozitif çıktı.. gece bel ağrısından öldüm.hamile olsam bu kadar ağrı normal mi
böyle birşey yaşayan varmı?
geç döllenme falan olabilir mii.

Moral bozmak istemem ama kimyasal olmuş olabilir. Öyle ise 1-2 gün içinde kanamanız başlar zaten. Yok değilse gebelik başlarında da bu belirtiler gözlenebilir. Tekrar bir kan testi yaptırsanız değer düşüyor mu sabit mi artmaya mı başlamış daha net anlaşılabilir. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur

inşallah benim ilk gebeliğim martta oldu ve kimyasal olduğu için düştü.

ama kan değeri düşeli 4 gün oluyor kanama olması gerek mez mi ..

inşallah benim ilk gebeliğim martta oldu ve kimyasal olduğu için düştü.

ama kan değeri düşeli 4 gün oluyor kanama olması gerek mez mi ..
Bazen gecikmeli başlayabiliyormuş. Benim başıma bu şekilde gelmedi o yüzden kesin birşey söyleyemem. Ama şunu söyleyeyim ben şu anki hamileliğimi şiddetli bel ağrısı ile öğrendim. O yüzden belirtileriniz gebelik belirtisi de olabilir. En net cevabı size kan testi söyleyecektir.

akşam yaptırcam inşallah hamileyimdir yaa

canım hayırlı olsun hamıleligin bişey sorcam benim adetim 6gün geçınce kan verdim 1.20 negatif çıktı adet söktürücü istedim doktor geç döllenme olmuş olabilir ilaç içme bekle 10gün ddi bugün 12gün oldu hala adet olmadım kan versem çıkarmı iyi yada kötü senin adetin kac gün geçince çıkmıstı

Arkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi goguslerimdede sislik var . Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…