aktarda görmüştüm geçen kurutulmuş papatya hazır olandan değil de kurutulmuş doğal olandan alıp kaynatıp suyunu çıkartabilirsin.kullandığımız şampuanlardan çok çok daha zararsız olduğuna eminim.kendi saçıma sürmüştüm yayladan toıplayıp kaynatmıştım
canım papatya suyu çay olarak içilebiliyor. içilebilen birşeyin ne zararı olabilir ki
kesınnn suruyorum
ben sürmüştüm bişey olmadı
saç renginde de çok az bi açılma oldu özellikle saç uçlarında
yahu ne istiyorsunuz kizin saclarindan birakin dogal haliyle kalsin oyuncakmi bu
Hep hastalık dert keder konusuyoruz bırazda konuları degıstırelımyaa benım en yakın arkadasımın 2 yasında kızı var tutturdu kızların sacına papatya suyu surelım dıe napsam bılemedım ınternetten arastırdım bı zararı yok dıo ama ne bılıyım ıstee benım kızın rengı zateen acık kumral sacları sursem kesın acılırrr yaneeeee:) sızce sursemmı beslıyıcı yanıda varmıs ama korkuyorum ters bısey olur dıe sız hıc duydunuzmu yada sürenınız varmı?
ne renktı kızınızın kendı sacı ve kac yasındaydı surdugunuzdee
canım msj yeni gördüm kızmın saç rengi kumral uçlara doğru zaten açıktı ama papatyadan sonra biraz daha rengi açıldı sarımsı oldu ama şimdi eski haline döndü
3.5 yaşındaydı ben sürünce o da istedi bende nasılsa doğal bişey olmaz diye sürdüm bende dökülme yaptı saç rengimde de bideğişim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?