Premature Bebekler Kızlar bişi sorcammmm:D

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

berentos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
261
8
46
İstanbul
Hep hastalık dert keder konusuyoruz bırazda konuları degıstırelım yaa benım en yakın arkadasımın 2 yasında kızı var tutturdu kızların sacına papatya suyu surelım dıe napsam bılemedım ınternetten arastırdım bı zararı yok dıo ama ne bılıyım ıstee benım kızın rengı zateen acık kumral sacları sursem kesın acılırrr yaneeeee:) sızce sursemmı beslıyıcı yanıda varmıs ama korkuyorum ters bısey olur dıe sız hıc duydunuzmu yada sürenınız varmı?

aktarda görmüştüm geçen kurutulmuş papatya hazır olandan değil de kurutulmuş doğal olandan alıp kaynatıp suyunu çıkartabilirsin.kullandığımız şampuanlardan çok çok daha zararsız olduğuna eminim.kendi saçıma sürmüştüm yayladan toıplayıp kaynatmıştım

bebegede yapmaz dıyosun:)

canım papatya suyu çay olarak içilebiliyor. içilebilen birşeyin ne zararı olabilir ki

yahu ne istiyorsunuz kizin saclarindan birakin dogal haliyle kalsin oyuncakmi bu

ya bence 2 yaşında bı cocuga cok gereeksız bı işlem

ne renktı kızınızın kendı sacı ve kac yasındaydı surdugunuzdee

canım msj yeni gördüm kızmın saç rengi kumral uçlara doğru zaten açıktı ama papatyadan sonra biraz daha rengi açıldı sarımsı oldu ama şimdi eski haline döndü
3.5 yaşındaydı ben sürünce o da istedi bende nasılsa doğal bişey olmaz diye sürdüm bende dökülme yaptı saç rengimde de bideğişim olmadı

ay ya benım kızında sacları dokulurseeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…