kızlar bişi soracaktım..

serpilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
313
1
kızlar ben 6 haftalık hamileyim ama inanılmaz akıntılarım oluyor bu neden olabilir acaba?hamilelik boyunca sürer mi?idrar yolları enfeksiyonum devam ediyor olabilir mi?cevaplarsanız seviinirim..CADIARZU

Canım ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri akıntım var,şu an 20 haftalığım halen var..
Ama bir ara günde 4 kez çamaşır değiştirecek kadar yoğundu ve yeşildi,o zaman doktorum bana vajinal fitil verdi,enfeksiyonmuş,onu kullandım ve rahat ettim ama şu ara yine başladı...

Umumi tuvaletlere girmemeye çalış,ilişki sırasın da da kondom kullan,günlük ped kullanma bunun yerine pamuklu bezlerden kullan ve yıkarken kaynat,gebelikte vajina enfeksiyon ve mantarlara daha açık oluyormuş,benim sana önerilerim bu kadar,şimdi doktoruna söylesen de sana fitil vermez,13. haftanı doldurmanı önerir ben de öyle oldu haftalarca çektim yani.
Geçmiş olsun.

canim hamilelikten olabilir benimde olmustu suan ben 7 aylik hamileyim cok asiri oluyor akintim ama normal yani

Akintinin Olmasi Normal Canim Idrar Yollari Enfeksiyonu Olsa Yanma Sik Tuvalete çikma Da Olurdu. Ama Yine Içimde şüphe Kalmasin Dersen Tahlil Yaptir.

evet canım bende 27+5 günlük hamileyim halen akıntım oluyor canım normal yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…