Kızlar Bişey Sorcam Ama Gülmeyin :}

bn de baktım yeni, eminönü civarında çelik gördüm çok hoşuma gitti ama bnde üzerinde yazı istemiyorum 120 dedi fiyatına. bnde nsl alacağım konusunda karar vermiş değilim henüz. konu çok güzel olmuş =)) ...

48tl ye görmüştüm saruhan züccaciyeydi sanırım ismi orda güzel cam baharatlıklr var isteyenler için ;} sanırım adı mıknatıslı

porselen vs. olanlar zamanla içindekini nemlendiriyor... emin olki kullanmaya başladıktan sonra neden aldım diyeceksin. birde o tarz takımlar biraz çağ dışı... ben tupperware aldım baharatçık set.. 4 büyük 4 küçük var... hende baharatlarım nemlenmeden güvenle saklarım die. tavsiye ederim. bence görüntüden çok kullanımla ilgileniyorum. boşuna para harcamak istemem...

Eklentiler

• $TUPPERWARE-BAHARATCIK-MAVI-2LI-BUYUK-BOY__23240138_0.webp
    $TUPPERWARE-BAHARATCIK-MAVI-2LI-BUYUK-BOY__23240138_0.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 59
cam ve mıknatıslılara bakıyorum da onlar da çok küçük beee :s

ayy karar veremedimmmm :}

mıknatıslılar bece de çok güzel.esse ve bernardo da olan 6lı mıknatıslı takımlar harika bence ve kullanışlı.onların yanına 3 boyda büyük kavanız aldık mı tamamdır...

hadi bakalım öyle yapalım biz de değişik bişey çeyizde güzel durur.. baktık olmuyor zaten sıkıldıkça değiştirilebilecek bişey :p :}

pahalı olmasın ve büyük güzel olsun..
aslında ocagın yanında duvar standlı yapacaksın hemde yer kaplamaz.. bende duvara monte edilebilenden arıyorum ama bulamadım .. yada manyetik ama onlarda kucucuk.. biraz boyutu buyuk olsun icindekiler görunebilsin.. yazı olmasın.. metal renk olsun ya da cam..

pahalı olmasın ve büyük güzel olsun..
aslında ocagın yanında duvar standlı yapacaksın hemde yer kaplamaz.. bende duvara monte edilebilenden arıyorum ama bulamadım .. yada manyetik ama onlarda kucucuk.. biraz boyutu buyuk olsun icindekiler görunebilsin.. yazı olmasın.. metal renk olsun ya da cam..

ocağın yanında olursa yağlanıcak devamlı silmek gerekecek, emin misin öyle istediğine =)) ...

kızlar ben de renkli baharatlık arıyorum. daha doğrusu hani tuzluk+şekerlik+kahve için kullanılan, genelde ocağın yanında duran ayrılmaz üçlü varya onlardan kaydirigubbakcemile3 mavi, mor, pembe... bu renklerde varsa foto ekler misiniz... ben nette bulamadım hiç...

ocağın yanında olursa yağlanıcak devamlı silmek gerekecek, emin misin öyle istediğine =)) ...

benım ocagım duvar kenarında olcak canım ..istiyorum ki duvara monte olsun ocaktan yukarda olsun .. yaglandırcak kadar degilde.. :)))
bu arada ikeada gördüm ya, folyolugu dolap kapagına monte yapabiliyorsun..cok hosuma gitti.

dscf4408.jpg

bu ne güzel hem cam hem üzerinde isim yazıyor ama nerde bulunur ki nerden alınır ki

yine ben mıknatıslı veya altındaki gibi alıcam heralde :s

baharatlik.jpg

8143003-k.gif

Bende karaca golf baharat takımı aldım çok şirinler mutfağıma da çok yakışırlar inşallah

mıknatıslı çok hoş bi akım gördüm mısır çarşısı mahmutpaşa çıkışında büyük bi züccaciye mağazası var ya adını unuttum şimdi orda çok şık mıknatılılar var canım ama metal kırmızı hiç görmedim kırmızı mutfağa metal de çok yakışır ;}

sagol cnm kirmizi bulamazsam metal alicam insallah..

valla cnm baharatlık diyip geçmemek lasım:)bende en çok kullanacagım sürahi baharatlık kavanozlar falan en sona bıraktım onlara çokk özenmek istiyorum şık ve hepsi uyumlu olsun istiyorum:)bu yazımı bi erkek okusa nediyo altı üstü bardak baharatlık şişe içinmi bukddr ugraşıyor der:)Ama bence mutfagı gösteriyor bunlar:)

baharatlık bence de mühim mesele :)) ama ben de cam ve metal kapaklı olanlardan yanayımm ve mıknatıslı olanlar da çok hoş duruyolar hem orjinal :)

sagol cnm kirmizi bulamazsam metal alicam insallah..

kırmızı kapaklı cam baharatlıklar da esse de vardı yakın zamana kadar eğer kaldırılmadıysa :))

ben cam aldım canım hem cam sağlıklı yani ve cam ve vakumlu almanı tavsiye ederim taze kalması açısından

Back
X