• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bisey danisicam size

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Kızlar midem çok bulanıyor hala 3 gün oldu göğsüm de agriyor bugün iltihapim çok geliyor doktora gitmeye korkuyorum pandemiden dolayi ne tavsiye onerirsiniz bana ne iyi gelir limon denedim maden sodasida ama yok adetime var 7.8 gün felan

Kızlar midem çok bulanıyor hala 3 gün oldu göğsüm de agriyor bugün iltihapim çok geliyor doktora gitmeye korkuyorum pandemiden dolayi ne tavsiye onerirsiniz bana ne iyi gelir limon denedim maden sodasida ama yok adetime var 7.8 gün felan
Haftada bir bana da ugruyor bu iltihap ve suyu az ictigimde sagliksiz beslendigimde oluyor. 3 , 4 litre su içiniz, ve yogurda limon sıkıp her gün bir küçük kase yiyin eğer iltihap sorununuz varsa baya temizleniyor su mutlaka için beslemenizde zararlı diye nitelendirdiğimiz şeyleri bir müddet çıkarın temizlenir allahın izniyle , şifa olsun .

günde bir tatlı kaşığı yemeklerden sonra soğuk sıkım çörek otu yağı için, üstüne 2 bardak su için
şifasına inanıyorum, belki sizde de işe yarar, bir araştırın isterseniz

Back
X