• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bisey danisicam ama

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Kızlar göğüs için tavsiyeleriniz varmı çok küçük eşim hiç beğenmiyor sanki balon olur ya iğne batırırsınız soner aynı öyle hiç etki yok adet olduğumda bile ne ağrı ne şişme ölmüşler gibi bi tavsiyeniz varmı.. Ama bu kac gündür ağrıyor kasiklarim gogsum ama belim ama hiç etki felan yok

Kızlar göğüs için tavsiyeleriniz varmı çok küçük eşim hiç beğenmiyor sanki balon olur ya iğne batırırsınız soner aynı öyle hiç etki yok adet olduğumda bile ne ağrı ne şişme ölmüşler gibi bi tavsiyeniz varmı.. Ama bu kac gündür ağrıyor kasiklarim gogsum ama belim ama hiç etki felan yok
Bunun tek çaresi meme estetiği maalesef. Eşlerini fiziksel olarak eleştiren insanlara çok kızıyorum sanki kendileri mükemmel

Bende senden zevk alamıyorum küçük geliyor caresinde yok. Ben ilk daralttirsam mi acaba sonra meme estetiği olurum de. Ozguveni dussun onunda. Ne sanıyor kendini
Doğru söylüyorsun kendini çok beğeniyor benimki beni hep küçük düşürüyo bana bak kendine bak der gibi

Ben böyle şeyleri çok rencide edici buluyorum
Eşime zaman zaman seni çok beğeniyorum
Burnun çok güzel
Parmakların ne kadar hoş kulakların ne kadarda kibar tarzı söylemlerde bulunurum ki buna ruhun ihtiyacı var

Bacağın niye öyle gorunuyo yada kilomu aldın /çok mu zayifladin sen tarzı söylemler bile benim için yakisiksiz rencide edici kime söylenirse söylensin.

Eşiniz nasıl böyle konuşabiliyor erkek olarak yet sende .yani parasını ver çaresine bakalim demiyormusunuz ?

Ona kendimi kadın gibi hissettirmiyorsun
Boşalıyorsun ama benim zevk noktalarıma tam anlamıyla deginmiyosun sana verdiğim zevki orgazmı senden göremiyorum diyebilirsin.
Kavgada bile söylenmez ama damarıma basılınca hergun yüzüne dahi vururum ben olsam

Burnun çok güzel
Parmakların ne kadar hoş kulakların ne kadarda kibar tarzı söylemlerde bulunurum ki buna ruhun ihtiyacı var

Bacağın niye öyle gorunuyo yada kilomu aldın /çok mu zayifladin sen tarzı söylemler bile benim için yakisiksiz rencide edici kime söylenirse söylensin.

Eşiniz nasıl böyle konuşabiliyor erkek olarak yet sende .yani parasını ver çaresine bakalim demiyormusunuz ?

bizde durduk yere söylesin demiyoruz zaten ,

madem o kadını rencide ediyor ozaman oda etsin kısasa kısas ,

ben meselaa biraz tombak erkek severim çok kaslı erkek sevmem , kocama bu lafı söylesemde ciddiye almaz çünkü zevkimi bilyior ,

Ona kendimi kadın gibi hissettirmiyorsun
Boşalıyorsun ama benim zevk noktalarıma tam anlamıyla deginmiyosun sana verdiğim zevki orgazmı senden göremiyorum diyebilirsin.
Kavgada bile söylenmez ama damarıma basılınca hergun yüzüne dahi vururum ben olsam
Neler söylüyorum ama işte niye böyle yapıyor bilmiyorum herkesin yanında sn çok yapıyor o zoruma giyor bende bozuyorum bu defa kavga çıkıyor baaya

Ay dioyrum kız vallahi herşeyi söylüyorum ama tınlamıyor bile konuşuyor konuşuyor susuyor kavga ediyoruz sonra ayrı uyuyoruz 365 günün 300 ayrı uyuruz düşünün bu 6 yıldır hep boyle
Burnun çok güzel

bizde durduk yere söylesin demiyoruz zaten ,

madem o kadını rencide ediyor ozaman oda etsin kısasa kısas ,

ben meselaa biraz tombak erkek severim çok kaslı erkek sevmem , kocama bu lafı söylesemde ciddiye almaz çünkü zevkimi bilyior ,
Ben kocasının yaptığını rencide ediyorum dedim.tersinden kalktiysan benim sorunum değil .

Back
X