- 23 Şubat 2021
- 178
- 112
- 53
- 28
- Konu Sahibi lale uzunkaya
-
Anlaşılmaz henüz adet başlangıcı da olabilir bı iki gün daha bekleyin istersenizKızlar adetime 2 gün var ama peçeteyle silince pembemsi bi kan geldi çok az şekilde ve karnımın sol tarafına bastırınca elime biraz sertlik geliyor. Sürekli konu açıyorum ama 6 aydır bebek istiyorum böyle farklı belirtiler görünce sormak istiyorum haliyleeee. Lütfen bilgi verir misiniz
Ama şöyle bir şey de var tabi erken yaptığın için gebelik olsa de tek çizgi çıkabilir moralin bozulurAnladım canım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz maalesef negatif görme korkusu:)
Bende 50 tane gebelik testi var şuan
Ne olur ne olmaz diye toplu aldım.
Aklında şüphe ile durma yap bence yenisini alırsın testin yani ben olsam duramam yaparım
Evet test yapmak biraz zor gelse de bence test yapmalısın eğerki gebeysen ona göre doktora gidip kanama için önlem almalısın canım inşAllah dilediğin gibi olurKızlar adetime 2 gün var ama peçeteyle silince pembemsi bi kan geldi çok az şekilde ve karnımın sol tarafına bastırınca elime biraz sertlik geliyor. Sürekli konu açıyorum ama 6 aydır bebek istiyorum böyle farklı belirtiler görünce sormak istiyorum haliyleeee. Lütfen bilgi verir misiniz
Of offffffffffEvet test yapmak biraz zor gelse de bence test yapmalısın eğerki gebeysen ona göre doktora gidip kanama için önlem almalısın canım inşAllah dilediğin gibi olur
Ay bir tek ben sıyırdım sanıyordum hahahahaAnladım canım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz maalesef negatif görme korkusu:)
Bende 50 tane gebelik testi var şuan
Ne olur ne olmaz diye toplu aldım.
Aklında şüphe ile durma yap bence yenisini alırsın testin yani ben olsam duramam yaparım
Valla sabah ola hayrola canım ikilemde kaldımAnlaşılmaz henüz adet başlangıcı da olabilir bı iki gün daha bekleyin isterseniz
Ben de 6 aylık evliyim :))Ay bir tek ben sıyırdım sanıyordum hahahahabendede vardı valla 6 aylık evliyim her ay yaptım sonra negatif negatif görmekten moralim bozuldu hepsi çöp bu ay yapmayacağım çıkaracağım aklımdan dedim ama o kadar imkansız ki etrafım gebe dolu internette boy boy bebeler napacagım bilmiyorum
İnşallaj canımm burdan haberini ver bizede de inşAllahOf offffffffffinşallah canım benim hepimiz için en güzelini nasip etsin rabbim sabah yapayım o zaman sabah daha iyi sonuç veriyormuş
Tabiki yaptığım zaman hemen yazacağımİnşallaj canımm burdan haberini ver bizede de inşAllah
ayyy bende de bugun öyle oldu peçeteye silince akıntı içinde az kan vardı sonra kesildi gelmediTabiki yaptığım zaman hemen yazacağım
Benimde 8’İ erken olmadım bide bu zamana kadar hiç heyecanlanmakta istemiyorum ama üzülmekte istemiyorumayyy bende de bugun öyle oldu peçeteye silince akıntı içinde az kan vardı sonra kesildi gelmedi
bat 16sı ama bilemiyorum canım(
mecbur beklemeliyiz. varsa bile kaset teste çıkmazBenimde 8’İ erken olmadım bide bu zamana kadar hiç heyecanlanmakta istemiyorum ama üzülmekte istemiyorum
Bekleyeceğiz canım benim aynen. İnsallah güzel haberlerle dönerizmecbur beklemeliyiz. varsa bile kaset teste çıkmaz
amiinnnnBekleyeceğiz canım benim aynen. İnsallah güzel haberlerle döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?