• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bırazdan sacımı acıcam acıl yardım..

sevgi_6101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
221
3
46
İstanbul
selamkızlar az once acılmıs bır konunun ıcınde yazdım ancak bırı orecekte cevap verecek boyle daha cabuk olur sankı :9:
Birazdan sacımı acacagım belkı mılyonuncu kere ve su krem , yumurta sarısı vs.. uygulanabılır geldı ancak bu malzemelerı acıcı ıcıne katınca acıcının acma ozellıgını azaltmıyor degılmı??? oyle bırsey yoksa acıcı ıcıne katsam ıyı olacak gıbı :26: Birde palette acıcıyla acmıstımn 1 hafta once sımdı 2. acısımı
gerceklestırecegım nasıpse :52: lutfen acıl yardım.... sımdıden tesekkurler

açıcı yapmadan 1-2 saat önce az bir miktar zeytinyağı sürüp sacında beklet... içine zeytinyağı veya su koyanlarda oluyormus ama o şekilde denemedim zaten pek mantıklı değil içine koymak.. birde kolestonun acıcısı paletteye göre daha iyi açıyor daha sarı tonlar elde ediliyor ama tabi daha cok yıpratma oluyor... :53:

benim konu hakkında bi fikrim yok ama merak ediyorum saçınız yıpranmadı mı hiç??

Canım oncelıkle sunu soylıyeyım herdaım bakım sampuanları ve kremı kullanıyorum ama oyle pahalı yada evde hazırlanan maskelerı uygulamadım hıc...Yıpranma durumuna gelınce Palette le ınan hıc yıpranmadı dıyebılecegım kadar az yıpranma oldu. son kez actım ve yıne aynı oran. Ancak dun sacıma 10.01 ve 9 karıstırıp suyla cıla once sonrada aynı oran boyayla % 6 lık oksıdan ve % 9 karıstırdım ve boyadım bıraz yıprattı sacımı gıbı geldı bana ama yınede oyle kotu degıl. Belkıde ust uste yaptıgımıcın ıslemlerı.. ancak dedıgım gıbı sacını acacaksa bırısı muhakkak palette denemelı bence :34:

açıcı yapmadan 1-2 saat önce az bir miktar zeytinyağı sürüp sacında beklet... içine zeytinyağı veya su koyanlarda oluyormus ama o şekilde denemedim zaten pek mantıklı değil içine koymak.. birde kolestonun acıcısı paletteye göre daha iyi açıyor daha sarı tonlar elde ediliyor ama tabi daha cok yıpratma oluyor... :53:

Saol cnm tavsıyen ıcın mutlaka deneyecegım..Ancak su anda acmıs ve boyamıs bulunmaktayım :1: 1 ay kadar dınlendırıp oyle dıp boya yapacagım artık. Bu arada soyledıgını normal zanmanda bakım ıcınde yapsam olmazmı????:26:

cnm saçların nasıl oldu merak ettim :)

bişey sürdün mü açmadan önce saçına yağ filan:26:

Saol cnm tavsıyen ıcın mutlaka deneyecegım..Ancak su anda acmıs ve boyamıs bulunmaktayım :1: 1 ay kadar dınlendırıp oyle dıp boya yapacagım artık. Bu arada soyledıgını normal zanmanda bakım ıcınde yapsam olmazmı????:26:

tabikide olur neden olmasın özellikle hafif ısıtıp uygularsan daha da iyi olur...kullanmadığım yağlar bakım maskeleri karışımlar otlar bitkiler mucizevi formüller vs... kalmadı ama çareyi sadece zeytinyağında buldum

Cnm sacım yıpranmıstı en son 10.01 ve 9 karısımında ancak bugun zeytınyagı badem yagı (tatlı ) ve sackremı karıstırıp uyguladım ve sacımda 2 saat beklettım.. Ilk uygulama olmasına ragmen gozle gorulur ve eelle tutulur fark ettı... tavsıye ederım... Karısımı sac uuznluguna gore goz kararı uygulayabılırsın ben oyle yaptım..
:16:

tabikide olur neden olmasın özellikle hafif ısıtıp uygularsan daha da iyi olur...kullanmadığım yağlar bakım maskeleri karışımlar otlar bitkiler mucizevi formüller vs... kalmadı ama çareyi sadece zeytinyağında buldum

Cnm yukarıda yazdıgım gıbı bugun zeytınyagı bademyagı ve sac krem karıstırıp surdum 2 saat beklettım sonrasında argan yaglı sampuanla durulayıp son durulama suyuna sırke kattım oyle duruladım...

bunu 2 gunde 1 tekrarlayabılırmıyım????

afgan yağı farklı bişey midir yoksa harf hatası mı bilmiyorum... ama uzun bi süre saf sertifikalı bi argan yağıda kullandım çok mucizeler yaratmadı...sacın cok kuruysa 3-4günde bir kullan bence canım...ama cok aşırı kullanma ki saçtan arındırıken daha cok yıpranmasın 1 çorba kaşığı kadarı yeterli...çünkü yağları kullanırken en büyük hatamız cok sürünce daha cok etki etcekmiş gibi düşünmemiz :1:

afgan yağı farklı bişey midir yoksa harf hatası mı bilmiyorum... ama uzun bi süre saf sertifikalı bi argan yağıda kullandım çok mucizeler yaratmadı...sacın cok kuruysa 3-4günde bir kullan bence canım...ama cok aşırı kullanma ki saçtan arındırıken daha cok yıpranmasın 1 çorba kaşığı kadarı yeterli...çünkü yağları kullanırken en büyük hatamız cok sürünce daha cok etki etcekmiş gibi düşünmemiz :1:

:)) argan demek istedim yanlışlık oldu... Sana katılıyorum ama saf argan iyidir

Bugun yıne yapacaktım bakımı ama bu sefer sac kremı degıl bal ve yumurta sarısıyla yapacagım ıkı bakımıda 3-4 gunde bır uygulayacagım sonucları yazarım sızlere :16::16: Bayrama kadar toparlamam gerek ama sac boyamaktan vazgectım cıla yapacagım sadece ıgora 9,5-1 ıle cok ıyı bır tonlama boyasıymıs ve yıpratmıyormus.:27::27: tabıkı dıplerı bu tonun bıraz koyusuyla dıp boyası duunuyorum bakalımnasıl olacak :9: yada sızce dıpler en ıyı ne renk olmalı sarı sacta :26::26:

açık küllü kumral bence sarıda en güzel dip..zaten cila yapıcagın için en düşük oksidanı kullanıcaksın hem igoranın boyasıda oksdanı yıpratmıyo inşallah sağlıklı istediin saçlara kavusursun :16:

Back