• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, biraz moral lütfen :'(

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
daha önce yazmıştım.. beni 5 ay önce aldatmasaydı bugün 3. yılımızı bitirioduk.. o sevgilisiyle çok mutlu, ama ben toparlanamadım. yani sevgi anlamında bitti onu ben de istemiorum artık ama mutsuzum, insanlara güvenmiorum, yeni bi ilişkiye başlamaktan korkuorum hatta kaçıorum.. ayrıca öğretmenlik mezunuyum ama virgülle kaçırdım atanamadım.. mart atamalarını bekliorum.. huzursuzum.. geçen gün msn deiştirdim, tel no mu deiştirdim.. onla ortak arkadaşlarımızı ve başka biçok arkadaşımı sildim.. sürekli birilerini eliyorum, soyutluorum kendimi.. odama kapanıorum, depresif şarkılar dinliorum, aylardır böyleyim.. şuan buraya yazmam da şu saatte anlatacak konuşacak kimsemin olmamasından.. lütfen biraz morale ihtiyacım var.. hayat hep kötülükler yaşatmaz demi insana, son 6 aydır hep tökezledim, bocaladım.. ne zaman biter acaba.. biter mi yada.. :çok üzgünüm:

Hayat sadece kötülükler yasatmaz tabiki ama hayatimiz boyunca olumsuzluklarda yasayacagiz...Bu her zaman böyleydi ve böyle olacak...:delphin:

Kimsenin hayati dört dörtlük degil be güzelim...o cok mutluyum diyenlerin ve gözükenlerinde lafina bakma....kimbilir o 4 duvar arasinda neler yasaniyor...ne firtinalar kopuyor ne ucurumlar aciliyor....:delphin:

Ruh halinin böyle negatif olmasindanda sen sorumlusun...sürekli odana kapanmakla..depresif sarkilar dinlemekle...kendini soyutlamakla bu durumdan kurtulamasin...böyleyim iste demekle olmaz....:delphin:

Düstügün vakit kendini sen kaldiracaksin...sen kendi kendine umut vereceksin...hersey düzelecek insallah diyeceksin...dua edecek rabbine siginacaksin...a.s

Dertler kederler her zaman olucak...Allah beterinden saklasin diyeceksin...ve sükür edeceksin...Hersey Senin elinde...:teselli:

her kışın bir baharı vardır unutma canım . belkide senin için bölesi hayırlıydı . ve herzaman şunu aklına getir kötü durumdayken , beterin beteri vardır . . . insanlar o kadar kötü olaylar yaşıyorken senin yaşadığın onların yanında devede kulak kalıo . tabiki ateş düştüğü yeri yakıo ve her yaşanılan sadece bir tek kişiyi etkilio . . . bence evde olmanın kıymetini bil gez dolaş alışveriş yap . arkadaş edin .yeni yerler yeni insanlar keşfet . ve mutlu olacağına inanarak sürdür hayatını

hemen kendini topla bence o sevgilisiyle eğlenirken hayatını dolu dolu yaşarken sen niye ondan arta kalanlarla odalarda kendini saklıyorsun.. hemen kendine yeni bir imaj ver, spor salonuna kaydol, yeni çevreler edin.. makyajını hergün yap kendi kendini hep motive et.. dünyada en iyisi o değildi ne güzel insanlar var senin değerini bilecek senin kendine ve hayata olan güvenini kaybettirmesine izin verme sen onunla gelmedin bu yaşına o olmadanda çooook mutlu olacaksın.. hadi toparlan at o yüzündeki mutsuz ifadeyi hemen şimdi yarın güneş senin için doğsun.. saatler dakikalar sadece senin için ilerlesin... yaşadığın andan bir tane daha yok kıymetini bil..

saolun kızlar, ne bilim onu da yaptım, gezdim, tozdum, ama sıkıldım ondan da.. sonuçta mutsuzluk hep içimde benle, ne bilim :S belki atansam yeniden başlıcam bişeylere ama o da olmadı bi türlü.. Allah'ıma sığınıorum sürekli hayırlısını diliyorum ben de, başka bişi yok elimde, kabuğuma çekildim gittikçe..

ne kadar kabuğuna çekilirsen o kadar gerilersin.. okadar üzerine yapışır o korku sinir.. hayal kırıklığı yaşamışsın hiç kolay değil.. ama olsun her işte vardır bir hayır.. ne kadar dibe vursan sıçrayıp iyileşmen kuvvetli bir insan olman o denli hızlı olmalı...

bence eğer evde oturuyorsan mutlaka kurslara yazıl... halk eğitim kursları olur spor olur yani ne biliym insan içine karışmalısın.
sitilini değiştir. saçını kes boya mümkünse bir evcil hayvan edin hayata yeni bir pencere aç..

o mutlu diye sen mutsuz yaranlanmış köşesine sindirilmiş olmamalısın.. aç gözlerini hayat devam ediyor. geçmişi düşünerek seneryo yazıp çerendekileri azaltarak geçmez hayat.

sadeceaşk, cnm çok saol ya ağlıorum şuan ama tuhaf hissettim, çok haklısın teşk ederim.. mesela kilo vermek istiorum ama onu da beceremedim, başladım sonu gelmedi.. dediğin gibi salona mı gitsem acaba.. kendime güvenim de gitti zaten iice..

canım benim son gözyaşların olsun bu inşallah bitanem bundan sonra hep mutluluk gözyaşın olsun..
evet işte atanana kadar sana bir meşguliyet çıksın balım.. hem yeni başlayacağın okulada fıstık gibi başlarsın.. orda da yakışıklı bir öğretmenle tanışırsın senin gibi fstığa nasıl karşı koysun hayatın biranda değişir:)) paran yoksa bile ismek'in açtığı kurslar var ücretsiz paran varsa hoş bir yerlere git diyet yapıp kilo verrmek istiyorsan ben sana bir sürü tüyo veririm en kısa zamanda zayıflarsın:)))
sen yeterki iste ben yanında olurum sana destek veririm...

hemen kendini topla bence o sevgilisiyle eğlenirken hayatını dolu dolu yaşarken sen niye ondan arta kalanlarla odalarda kendini saklıyorsun.. hemen kendine yeni bir imaj ver, spor salonuna kaydol, yeni çevreler edin.. makyajını hergün yap kendi kendini hep motive et.. dünyada en iyisi o değildi ne güzel insanlar var senin değerini bilecek senin kendine ve hayata olan güvenini kaybettirmesine izin verme sen onunla gelmedin bu yaşına o olmadanda çooook mutlu olacaksın.. hadi toparlan at o yüzündeki mutsuz ifadeyi hemen şimdi yarın güneş senin için doğsun.. saatler dakikalar sadece senin için ilerlesin... yaşadığın andan bir tane daha yok kıymetini bil..

bence bu yazılanları bir kağıda not et aynanın köşesine yada her an görebileceğin bir yere as. bu travmanın senin hayatında sıçrama yaptırmasına izin ver. yeni insanlar yeni hayatlar demektir.

çok teşk kızlar, sadeceaşk, saçımı kestirdim, boyattım falan ama kilo sorunum (aslında 5 kilo falan fazlam var) devam edio.. çok istiyorum, birden ii hissettim :) ist esenlerde oturuorum, buraya yakın neresi var acaba spora başlayabileceğim.. inş dediğin gibi olur

gir google'dan bakırköyden biryer bul.. bir minibüse bakar.. ismek içinde netten araştır sana yakın bir okul bulursun.. hadi artık yarın senin günün sen 1 saat önceki sen değilsin şuan yeniden doğdun:))
hadi umutla bak artık yarınlara öptüm..

sadece sana şunu söyleyebılırım çektiğin acının tarıfı yoktur belkı ama caresı vardır..dun akşama kadar ben diplere vurmustum kendımden vazgeçmiştım resmen hayat oğlumla benden ıbarettı...ama şimdi okadar cekılen acıdan sonra,zaferımı kutluyorum..yasadığım bı zaman meselesıymiş..geçirdim çok şükür.rabbım başka sınavlarada tutaak bızı onlardan da gecıcez..zaman meselesi güzelim kendıne acı ektırmek için elınden gelenı yapma..mutlu olmaya bak..ben bunları sana yazarken kım bılır kaç kötu olay yasanıyoo..hayattasın nefes alıyosun değerini bıl.aılene sarıl kendıne bak ıllakı senın gercek değerını bılen hıssettıren bırı çıkacak karsına sabır ve sevgıler:kahve:

saol cnm.. biliorum aslında ama işte birilerinin sölemesine anlatmaya dinlemeye ihtiyacım oluo.. Allah beterinden sakınsın her zaman tabi.. ama işte elimde olmadan bu hale geldim, belki de kendim yaptım :S

melankolı hepimızde var ama hayat her halıyle güzel.acıya aşı olmamak lazım acı için elınden gelenı yapma acı hayatımızda hep var..kendıne gel silkin aynaya bak,,hiçmi bişey yapamadın git ruj sür iyi geliyor:D

bir kapı kapanır bir diğeri açılırmış ..
kendinizi eve kapatmayın,yağmur olsada soğuk olsada çıkın dışarı bir kaç saatliğine,
mutlaka çok yakın arkadaşlarınız vardır (ortak arkadaşınız olmayan) onlarla vakit geçirmeye çalışın..
kitap okuyun, damar tabir ettiğimiz acılı şarkılar dinlemeyin,
yalnız ve boş durmayın..
umarım az hasarla atlatırsınız bu dönemi..
mutlu kalın..

adama bak 5 ayda hemen sevgili bulmuş allah bilir seni aldattıgı kızla berbaerdir bırak ne halleri varsa görsün seni o kızla aldatan elbet o kızıda baskasıyla aldatıp gider ne adice şeyler yaaa üzüleye bile degmez takma kafana umursasan bile umursamıyormuş gibi yap

her gecenin bir sabahı vardır..merak etme eninde sonunda atlatırsın...hiç bir problemi olmayanların bile...sıkıntılı zamanları oluyor birazda havalardan kaynaklanır.sevgilinden ayrıldın ...atanamadın havalarda kasvetli....şöyle bir bahar gelsin ...kuşlar ötüşsün ..bak hiç bir şeyin kalmaz

Bu acı tabiki hayatın boyunca sürmeyecek elbet bir gün bitecek. Ama birazda sen gayret göster güzelim. Bak ne güzel demişsin, eski kocan sevgilisiyle mutluymuş, sende mutlu olmaya bak. Seni haketmeyeni neden hala düşünüyorsun ki.

Back