Kizlar bir yil ara vericem

Fatos81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
82
0
43
Bilmiyorum doğru mu karar aldik sonucumun olumsuz olmasi gözümüzü korkuttu ben bu arada 7 yildan beri kazanamadiğim sinava hazirlaniyim diyorum birazda maddiyat hayirlisi olsun gün doğmadan neler doğar sizlerle görüşmeye devam edicem

Canım hakkında hayırlısı olsun, kimbilir belkide en doğru karar budurfisfisfis bi bakmışsın bu süreçte mucizen seni bulur belkide:Saruboceq:
Sevgiyle kal canım, bizi unutmayerimseniben

fatoşcum benim de değer negatif ben de seninle aynı fikirdeyim bir senedir hiç durmadan uğraştık ve ben şimdiden çok yoruldum yüksek lisansı kazanmıştım bu yüzden ara verdim ve ona devam etmeyi düşünüyorum zaten artık cesaretim de kalmadı dün öğrendiğimde ağlayamadım bile...psikolojimden korkuyorum artık sanırım en iyisi ara vermek..........................

Canım ben de ilk denemeyi geçen yıl yaptırdım.Sonuç negatif olunca üzüldüm tabi. Kendimi çok yorgun ve bitkin hissettim. Çok uzun süre buraya da girmedim. Seni anlıyorum. İnsan biraz rahatlamak, kafasını boşaltmak istiyor. 2. deneme için bugün tedavim başladı. Bakalım işler yolunda giderse bu ay sonunda transferim olacak. İnşaallah bu kez olur. Moralini bozma arkadaşım, ara vermek iyi gelebilir.sevgiler

fatoscigim hayirlisi..........Belki bu da gereklidir.............Biraz dinlenmek iyi gelir.................
Maddi yonden daha onemlisi manevi yonden yipranmak kolay degil...Allah yardimcin olsun!

Ben de yaklasik 10 senedir cocuk pesindeyim ilk senede pek ugrasmadim ama usuttum miyom var diye tedaviyi birakmamistim . Son 7 sene hastane evim olmustu.

Malesef bana tup bebege girmek nasip olmadi .Dr izin verdi de amelyatlik durum oluyor surekli kist patliyor kanamlar v.s. sorunnlar ciktigi icin hic giremedim.Hazirlaniyorum birsey cikiyor ayni durumu senelerce yasiyorum.

Amelyattan sonra yaklasik 1 seneye kadar tedavi gordum.Gecen sene 9 ay dinlendim arada tedavi goruyorum.Simdi tup bebege sansim olursa girsem diyorum .............Bu sefer hidrosalping cikti..........

Artik hayirlisi diyorum Bu sene tup bebege sansim olsa girecegim Insallah nasip eder diyorum insallah diyorum. seneler gecti elimde birsey yok...................................

Allah yardimci olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…