Kızlar bir yardımcı olun lutfen

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
479
117
24
Arkadaşlar ben 3 aylık geceliğimi doldurdum 4 gündür ki çok şiddetli bir şekilde vajina bölgesinde kaşıntı var önce çok tskmadim sadece kaşıntıydi bu iki gündür resmen ölüyorum ya kaşıntı ile birlikte ağrı, batma da var Oturamıyorum oturunca kalkmak istemiyorum çok ağrı oluyo gece uyuyamıyorum uysam en az 4 defa kalkıyorum dayanılmaz birsey ilk defa böyle birsey gördüm ve okdr tuhaf ki aydında Oturuyom normalde gebelik için özele gidiyorum ama özelde bile uygun randevu yok 3,4 gun sonra için var ama ben okdr dayanamam zaten devlet doktorları yok 4 aydir taşındım bu nasıl iş anlamadım koskoca ilçede doktor yok bütün doktorlar kendine özel muane açmış ariyorum 400 ,500 tlden bahsediyorlar şaştım kaldım 😒😒araştırdım çok sebebi olblirmis. Vajinal mantar, cinsel ilişki sırasında bulaşan bir hastalık falan ben mantar olblir diye düşündüm acba başna gelen var mı ne kullanabilirim yardımcı olandan ALLAH RAZI OLSUN

Anlattıkların mantar belirtisi çamaşırlarını ütüle birde doktor tavsiyesi olmadan kulaktan dolma ilaç kullanma sakın mutlaka doktora git devlet hastanesi acilden giriş yapsınlar kadın doğumcu gördün mutlaka

Anlattıkların mantar belirtisi çamaşırlarını ütüle birde doktor tavsiyesi olmadan kulaktan dolma ilaç kullanma sakın mutlaka doktora git devlet hastanesi acilden giriş yapsınlar kadın doğumcu gördün mutlaka
Teşekkür ederim hiçbir ilaç kullanmadım gitim doktora mantar dedi fitil verdi krem verdi fitil kullanmak zor zor oluyor ama yapacak bir şey yok aplikatör diye bir alet varmış yardımcı oluyor mus bulmadım

Teşekkür ederim hiçbir ilaç kullanmadım gitim doktora mantar dedi fitil verdi krem verdi fitil kullanmak zor zor oluyor ama yapacak bir şey yok aplikatör diye bir alet varmış yardımcı oluyor mus bulmadım
Geçmiş olsun çaşırlarını yüksek ısıda yıka ve ütüle mutlaka eşinde gitsin doktora birbirinize bulaştırırsınız ilacın faydasını görmen zorlaşır sağlıkla gelsin bebişin

Geçmiş olsun çaşırlarını yüksek ısıda yıka ve ütüle mutlaka eşinde gitsin doktora birbirinize bulaştırırsınız ilacın faydasını görmen zorlaşır sağlıkla gelsin bebişin
Allah razı olsun eşim gitmedi ama bu hastalık gecene kadar eşimin bna yaklaşmasına izin veremem dediğin gibi bulaşıcı hastalık bu çamaşır yani iç çamaşır hiç ütülemezdim ama utuliycem bundan sonra faydası olacaksa eşyaları hep yüksek dercde yıkıyorum zaten 😊

Aynen mantar bu doktora gidersen krem veriyor İnşaAllah geçer sirkeli su yapılıp o bölge siliniyor ama doktora sormadan deneme istersen

Aynen mantar bu doktora gidersen krem veriyor İnşaAllah geçer sirkeli su yapılıp o bölge siliniyor ama doktora sormadan deneme istersen
Evt teşekkür ederim krem ve fitil verdi çok kötü durumdayım afedersiniz vajina temizliği yapna kdr ölüyorum daha önce hiç olmadı böyle bir şey fitil deseniz hiç kullanmadım vajinal yoldan çok zor oldu aplikatör diye bir alet varmış fitil itmek için yardımcı olan almak istedim her yeri ardim yok ilaç aldığım eczane de o ilaç dedi kestirip ati ilaç olamaz bence İnternete var ama bilemiyorum bunlar aplikatör tek seferlik kullanıp atılıyor

Eklentiler

• HTB1JMQAPhTpK1RjSZFKq6y2wXXaE.jpg
    HTB1JMQAPhTpK1RjSZFKq6y2wXXaE.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
  • H607b0c8300614ec18ec9f00cadad6d9by.jpg
    H607b0c8300614ec18ec9f00cadad6d9by.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 27
Evt teşekkür ederim krem ve fitil verdi çok kötü durumdayım afedersiniz vajina temizliği yapna kdr ölüyorum daha önce hiç olmadı böyle bir şey fitil deseniz hiç kullanmadım vajinal yoldan çok zor oldu aplikatör diye bir alet varmış fitil itmek için yardımcı olan almak istedim her yeri ardim yok ilaç aldığım eczane de o ilaç dedi kestirip ati ilaç olamaz bence İnternete var ama bilemiyorum bunlar aplikatör tek seferlik kullanıp atılıyor
Bende hamileyken çok oldum ama fitil vermedi tek kullanımlık toz ilaç ve krem vermişti

Valla çok dikkat etmek lazım ama ben ne kadar dikkat etsem de oldum birkaç defa en son doğumdan önce enfeksiyon olmuş antibiyotik vermişti doktor
Çok şükür anlatmışsın geceleri çok kötü oluyor insan nasıl 9 ay dayanır buna rabim herkese şifa versin inşallah

X