• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir yardım edin. Bu nedir simdii anlamiyorumm :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
1 yillik bir iliskimiz vardi sevgilimle. 27 yasindayiz her ikimizde. Hic dogru durusut kavga ettigimiz bile olmamisti bu iliskide. Resmen birbirimizin ruh esiydik. giderek evlilikten gelecekten bahseder olmustuk. snra benim ailem izin vermedi gorusmemize. karsi ciktim sevdigimin yaninda oldm. o da destek verdi bu sure icinde hep yanimda oldu. 1 yilin sonunda ise kendisi ailesine beni soyledi ve gelip yanima bu isin olmayacagini artik daha fazla yurutemeyecegini soyledi. ayrildik. bu nedir. ben cidden anlamiyorm. smdi ise whatsapta filan surekli beni takip edip duruyor. sizce ne yapmaliyim bi akil verin kizlar :(

Sen ailene karşı çıkmışsın, o ailesinin bi lafına seni silmiş.üzgünüm çok değer veren taraf sensin bu ilişkide.tekrar başlasanız bile bu konumda hiç mutlu olmayacaksın.bence tekrar görüşmek isterse kabul etmemelisin.zor ama sonradan pişman olmaktan iyidir :110:

Geri gelecegini biliyorum yani cok pisman oldugunu da. Yani ben boyle seyler yaptiktan sonra onun bana bunu yapmasi cok koyuyor :( Onu unutup kendi yoluma bakmaliyim galiba

Kaçmış sevgilin. Ailesi karşı çıkmış olabilir, istememiş olabilir ama mücadele etmek yerine onların tek bir sözü ile seni silmesi korkaklıktan başka bişey değil. Hayır gelmez bu adamdan. Evlensen bile, burada kocam annesinin babasının sözünden çıkmıyor, beni yok sayıyor diye konu açman muhtemel..

Kaçmış sevgilin. Ailesi karşı çıkmış olabilir, istememiş olabilir ama mücadele etmek yerine onların tek bir sözü ile seni silmesi korkaklıktan başka bişey değil. Hayır gelmez bu adamdan. Evlensen bile, burada kocam annesinin babasının sözünden çıkmıyor, beni yok sayıyor diye konu açman muhtemel..

Cok dogru soyledin :( insan uzuluyor. ama onume bakmam lazim. yinede sindiremiyorum. sacma seyleri yuzunden bi anda bitmesi :(

Senin kadar yurekli degilmis. Korkak tavugun tekiymis. Yerinde olsam kendime adam gibi adam bulurum.

Yani iliskimiz boyunca hic bir sorunumuz bile yoktu. insan anlam veremiyor. guveniyor acikcasi. bunlari gorunce daha bir bozuluyor :(

Mesela boyle tipler evlendikten sonra bile ailem de ailem der. Ailesi bosanacaksin dese bosanir. Bastan gormen iyi olmus.

Tesekkur ederim. yani bu kisiyle daha ileri farkli seylerde yasamistik. o erkek ona bisi olmaz ama bu kisimda takiliyor kafama. yeni kisiye aciklayacagm mecbur

Sen onu aileni karşına alacak kadar sevmişsin ama o o kadar sevmemiş bu saatten Sonra geri gelse bile barışma bence.Ailesinin lafı ile ayrılan ilerde ailesinin lafı ile boşanır da.Tamamen bitir kafanda biraz zor olur ama olur.önüne bak.Bu arasa aileler neden istemiyor bu ilişkiyi.Senin ailen de onay vermemiş Ya sebep ne?

Sen onu aileni karşına alacak kadar sevmişsin ama o o kadar sevmemiş bu saatten Sonra geri gelse bile barışma bence.Ailesinin lafı ile ayrılan ilerde ailesinin lafı ile boşanır da.Tamamen bitir kafanda biraz zor olur ama olur.önüne bak.Bu arasa aileler neden istemiyor bu ilişkiyi.Senin ailen de onay vermemiş Ya sebep ne?

Dusunce yapilarimiz farkliydi. bana da tam olarak nedenini de soylemedi. kendi kendine olmuyo dedi ve bitirdi. oysa ki guvenmistim onada. farkli seyler bile yasamistim. simdi o kisimda aklima geliyo. sonucta o erkek ona bisi olmaz ama benim yeni birisine de bundan bahsetmem gerekiyo :(

Tesekkur ederim. yani bu kisiyle daha ileri farkli seylerde yasamistik. o erkek ona bisi olmaz ama bu kisimda takiliyor kafama. yeni kisiye aciklayacagm mecbur

Merak etme. Sirf bunun yuzuneden sakin onunla evlenmeye kalkma. Omur boyu bekar kal yine evlenme. Suna bak iliski yasarken ailem demiyor is evlilige gelince ailesi ne derse o oluyor. Nasil karaktersiz biri oldugunu goruyorsun iste. Ama merak etme karsina gercekten seni seven biri cikacaktir. Dunyada karakter sahibi erkekler de var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back