miasimay Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2011 24 0 0 Sakarya 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi miasimay #1 Kızlar ben blogger'ım makyaj, anı, ve maximum kızsal şeyleri barındırmasını istediğim bir blog açtım:) Yazıma ulaşmak içinnn: xxxx Son Alangoya: Yeni aldıklarımmm:) Anasayfa içinnn : xxxx Bir de okuduğunuz için teşekkür ederim:) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2012
Kızlar ben blogger'ım makyaj, anı, ve maximum kızsal şeyleri barındırmasını istediğim bir blog açtım:) Yazıma ulaşmak içinnn: xxxx Son Alangoya: Yeni aldıklarımmm:) Anasayfa içinnn : xxxx Bir de okuduğunuz için teşekkür ederim:)
aysel01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2012 52 0 36 Adana 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi miasimay #2 kızlarr avonda edp ler mi kalıcı oluyor yoksa diğerinin sonu edt sanırım o mu kalıcı ??? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
kızlarr avonda edp ler mi kalıcı oluyor yoksa diğerinin sonu edt sanırım o mu kalıcı ??? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
miasimay Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2011 24 0 0 Sakarya 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi miasimay #3 Canım edp ler daha kalıcı oluyorlar, içlerindeki parfüm esansı daha fazla oluyor:)
aysel01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2012 52 0 36 Adana 21 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi miasimay #4 teşekkür ederim o zaman edp alıyoruz
Catherinezetajones HukukçuHanım:)) /uğurum Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 117 5 46 Ankara 27 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi miasimay #5 avon satıs temsılcısı olarak sunu soyleyebilirim : avon parfumlerı tende deıl kıyafetın ustunde daha kalıcıı oluyor
avon satıs temsılcısı olarak sunu soyleyebilirim : avon parfumlerı tende deıl kıyafetın ustunde daha kalıcıı oluyor