• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler kızlar bir fikrim var okurmusunuz?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
a.s.:içelim:Şeniz:kahve::icecream::1hug::1hug:ankaradaki prematüre annelerine sesleniyorum kızlar herkese uygun bir yer zamanda buluşmaya tanılmaya nedersiniz ben kendimi çok yanlız hissediyorum gerçektende ailem filan olmadğı için .çocuk doktoru benim yorgunluktan tükenmiş bir halde olduğumu söyledi ama kimin umurunda bu fikrime ne dersiniz?

olabilir canım.nerde oturuyorsun?ben yenimahalledeyim...havalar düzelsin bir gün ayarlayalım

valla özel msj gönderdim ama gitmedi herhalde...buluşma konusunu... napalım ?ne zaman?ankamall,olabilirmi?hafta içi olabilirmi? sen çalışıyormusun şimdi?

takibini mesa hastanesi ve özel doktor yapıyo balgattayım

yumy yanlış hatırlamıyorsam senin bebişin de iştahsızlık sorunu vardı demi. naptın çare buldun mu.

ben de ankaradayım belki ben de buluşabilirim sizinle gününü ve yerini yazarsanız

evet prematüre bebiş.yoğurt filan biraz meyve idare ediyoruz yani öyle yemek çorba filan daha almıyo neyse zorlamıyorum.tabii buluşalım yanlız ben fazla kalamıyorum kızın uyku yemek saati filan durmuyo dışarda fazla

evet çok güzeldi.Burda yazışıp, tanışmak çok güzel.Sanki yıllardır birbirini tanıyorsun gibi.Samimi bir ortam.

Back