• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Kızlar bır fıkır verın hangı takım guzel.................

canım karar verebildinmi bende bu ikisi arasında kaldım hala kararsızım buradaki yorumların çoğu istikbaldekini beğenmiş ama birinciside çok güzel ayrıca aynasını almazsın koltuklarına ve konsolun üstündeki dekoratif eşyalarına uygun kendin ayna alabilirsin ben öyle yapmayı düşündüm açıkçası çok zor seçmek çok

canım karar verebildinmi bende bu ikisi arasında kaldım hala kararsızım buradaki yorumların çoğu istikbaldekini beğenmiş ama birinciside çok güzel ayrıca aynasını almazsın koltuklarına ve konsolun üstündeki dekoratif eşyalarına uygun kendin ayna alabilirsin ben öyle yapmayı düşündüm açıkçası çok zor seçmek çok

canım ıstıkbalı begendım ama gumuslugu yok oyuzden kararsızım...

tatlım bende senin gibi suna yı çok beğeniyordum ama gidip yakından baktığımda pekte sağlam bişey gibi gelmedi bana hem taşları felan var heryerinde pek bana göre değil açıkçası...ben 2. modeli aldım 1 ay kadar önce sandalyeleri gerçekten çok güzel ve aynı takımın yatak odasını aldım o da çok kullanışlı ve şık

tatlım bende senin gibi suna yı çok beğeniyordum ama gidip yakından baktığımda pekte sağlam bişey gibi gelmedi bana hem taşları felan var heryerinde pek bana göre değil açıkçası...ben 2. Modeli aldım 1 ay kadar önce sandalyeleri gerçekten çok güzel ve aynı takımın yatak odasını aldım o da çok kullanışlı ve şık

2.modelın gumuslugu yok dımı sızın aldıgınız takımda da

Back
X