• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Kızlar bır fıkır verın hangı takım guzel.................

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
Her turlu fıkıre acıgım ......

Eklentiler

• $83610_istikbal_2.webp
    $83610_istikbal_2.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 94
sen bilirsin yine de tabi ama bence 1.takım daha güzel hem de daha çok parçası var.ama 2.resimdeki takımın sandalyeleri daha güzel...

ben ikisinide çok beğendim birincisinin koltuklarıda var yemek takımına uyumlu ikisi çok şık durmuştu ama 2.de çok şık karar vermek zor valla

ıkısı arasında karar vermek zor gelıyor bana napıcamı bılemedım :)ıstıkbaldekının sandalyelerı cok hosuma gıttı ama gumuslugu yok o kotu bellonadakının de sandalyelerı hosuma gıtmedı :)

bende 2. modeli beğendim..hem baksana bunun aynası daha güzel..diğerinin sıradan bi ayna..ama tercih senin tabii..şimdiden güle güle kullan canım..

mobilya ve dekorasyon işiyle uğraşan biri olarak; kesinlikle 2. takım diyorum.
1.nin masası sandalyeleri çok çok kötü. ayrıca konsola yapışık olan ayna neredeyse 5 yıl öncenin modası. artık aynalar 2. modelde olduğu gibi bağımsız.

mobilya ve dekorasyon işiyle uğraşan biri olarak; kesinlikle 2. Takım diyorum.
1.nin masası sandalyeleri çok çok kötü. Ayrıca konsola yapışık olan ayna neredeyse 5 yıl öncenin modası. Artık aynalar 2. Modelde olduğu gibi bağımsız.

evet sımd aynalar hep ayrı ayrı benımde dıkkatımı cektı :)

Ben 1. diyorum. Diğerininde sandalyeleri daha hoşmuş, eğerki sandalyelerde değişiklik yapabiliyorsan, 2. olanın sandalyelerini seçebilirsin..:16:

cnm birinci takım bellonanın suenası ben ondan aldım inan bana evin içinde okadar şık duruyor ki alınca hiç pişman olmazsın birde fonksiyonları çok fazla ...tabi eşya gösterişten ziyade birazda kullanış olması çok önemli:64:

kesınlıke ıkıyı sec
ama hala o bufelerden gumuşluklerden alınıyormu yaa
ben hıc sevmıyorum onları zatens evsemde evıme asla sıgmazdı..

Back
X