Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bunu yapınca kabarcık çıkıyor ama..neyse bari hepsi minik kabarcık..oda bisey![]()
İlişki sonrası eşinize sorun hanımefendi...çok genişlemişse lazer ile daraltma işlemiyle halledebilirsiniz. Ayrıca erkek olduğunuza dair şüphelerim var![]()
Erkek degilim bu nerdn cikti anlamiyorum bu taniya nerdn vardiniz . Kadinim kadin.İlişki sonrası eşinize sorun hanımefendi...çok genişlemişse lazer ile daraltma işlemiyle halledebilirsiniz. Ayrıca erkek olduğunuza dair şüphelerim var![]()
His kaybınız varsa genişlemiş olabilir...ayrıca vijina esnek bir yapıyo sahip çoğu kadında eskiye döner. Sizin dönmediyse lazer olun.Erkek degilim bu nerdn cikti anlamiyorum bu taniya nerdn vardiniz . Kadinim kadin.
Buyrun yazinYaa neyse ben sustum açık açık yazardım şimdi ama neyse![]()
Ana snifi ogretmnlgi okudm evlenmk benm tercihm konusyla ne alakasi var simdihep yastan bu sorular 21 yasinda okul sirasinda olman gerekirken evlenmissin, vajinana takmissin.Allah badka der vermesin
Evet varmis ama ylanmi gercekmi onu merk ettimsıkısın sıkıyım sıkılar..
kremdemi varmış sıkılaştırmak için? evladım işin gücün yok mu senin ?
olgunlasmamis insan modeliAna snifi ogretmnlgi okudm evlenmk benm tercihm konusyla ne alakasi var simdi![]()
Beni tanimadan bunu soleme haddini nerdn bluyorsun ? Kiisiligimi kimligimi benligimi biliyormusunda bu cumleyi kurabiliyorsun solermisin ? Sizdn sadece fikir istedim elestiri degil gercektn gelen cevaplardn sonra cok saskinim . Bir kadin olark sizdn yardim istedim belki bi bilginiz vardir diye neden bunu alay konusu haline ve elestiriye dondurdunuz solermisinz ? Bi kadin bi kadinin halidn anlamiyorsa vay halimize..olgunlasmamis insan modeli
Bir arkadaşım önce bahçede musluğa bol gelen hortumda denedim %100 çalışıyor dedi. Siz yinede dikkatli olun.Vajina sikilastirici kremler hakkinda fikri olan varmi?