Kizlar bir derdim var yardimci olurmusunuz?

Ozlemkmsl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
17
0
1
29
21 yasindayim bir norml.dogum yaptim acaba vajinm sıkımi merak ediyorum. Bunu nasil anlarim. Yada anlamam mumkunmu fikriniz varmi . Internttn arastirdim ama pek bisey bulamadim ? Yardmci olabilck varmi?

Cok yardimci oldunuz sagolun :) esimin sikayeti yok galiba olsa solerdi ama ben kendim.anlamak istiyorum.. bide vajina sikilastirici kremler gercekmi kullanan varmi ?

21 yasindayim bir norml.dogum yaptim acaba vajinm sıkımi merak ediyorum. Bunu nasil anlarim. Yada anlamam mumkunmu fikriniz varmi . Internttn arastirdim ama pek bisey bulamadim ? Yardmci olabilck varmi?

Ayy hiç güleceğim yoktu eşine sordunmu heyy allahımm kk ne günlere kaldı

Cok yardimci oldunuz sagolun :) esimin sikayeti yok galiba olsa solerdi ama ben kendim.anlamak istiyorum.. bide vajina sikilastirici kremler gercekmi kullanan varmi ?

Hayır eşinin şikayeti yok madem senin derdin neyy onu anlamadımm

İlişki sonrası eşinize sorun hanımefendi...çok genişlemişse lazer ile daraltma işlemiyle halledebilirsiniz. Ayrıca erkek olduğunuza dair şüphelerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…