Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurdan sok içeri anlarsın..21 yasindayim bir norml.dogum yaptim acaba vajinm sıkımi merak ediyorum. Bunu nasil anlarim. Yada anlamam mumkunmu fikriniz varmi . Internttn arastirdim ama pek bisey bulamadim ? Yardmci olabilck varmi?
Bunu eşine sorsana delikanlı21 yasindayim bir norml.dogum yaptim acaba vajinm sıkımi merak ediyorum. Bunu nasil anlarim. Yada anlamam mumkunmu fikriniz varmi . Internttn arastirdim ama pek bisey bulamadim ? Yardmci olabilck varmi?
su dolu leğene oturun kabarcık çıkmıyorsa sıkıdır..
21 yasindayim bir norml.dogum yaptim acaba vajinm sıkımi merak ediyorum. Bunu nasil anlarim. Yada anlamam mumkunmu fikriniz varmi . Internttn arastirdim ama pek bisey bulamadim ? Yardmci olabilck varmi?
Erkek mi sacmalamayin kadinimBu konuyu bir erkeğin açtığına eminim.Hiçbir kadin doğumdan sonra bunu merak edip başkalarina sormaz eşi dururken.
Ay ben bunu yapınca kabarcık çıkıyor ama..neyse bari hepsi minik kabarcık..oda biseysu dolu leğene oturun kabarcık çıkmıyorsa sıkıdır..
Cok yardimci oldunuz sagolun :) esimin sikayeti yok galiba olsa solerdi ama ben kendim.anlamak istiyorum.. bide vajina sikilastirici kremler gercekmi kullanan varmi ?
SormadimAyy hiç güleceğim yoktu eşine sordunmu heyy allahımm kk ne günlere kaldı
Sormadim
Belkide beni uzmemek icin solemiyor olabilirHayır eşinin şikayeti yok madem senin derdin neyy onu anlamadımm
Belkide beni uzmemek icin solemiyor olabilir